Τέλος καλό…… όλα καλό!!!!

“Βίος ανεόρταστος μακρά οδός απανδόκευτος”. Πολύ  ορθά ο Δημόκριτος μας λέει, ότι η ζωή χωρίς γιορτή μοιάζει με έναν δρόμο ατέλειωτο, που δεν έχεις μια στάση να ξεκουραστείς. 

Με την καλοκαιρινή γιορτή, που κάναμε  στο νηπιαγωγείο μας ξεκουράστηκαν οι ψυχές μας από μια χρονιά, που την διανύσαμε με κόπο και αγωνίες!!! Τέλος καλό όλα καλά λέει ο λαός μας.

Εργαστήκαμε συλλογικά και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο!!!

Τα χαμόγελα των παιδιών, των γονέων και των νηπιαγωγών έδειξαν, πως ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να  ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Η τήρηση των μέτρων δεν μας εμπόδισε να γιορτάσουμε και να βάλουμε στο τσεπάκι της καρδιάς μας όμορφες αναμνήσεις!!! 

Μαζί με την τελετή λήξης του σχολικού έτους αποχαιρετίσαμε και την αγαπημένη μας κ. Ευαγγελία, που χάρισε σ’ αυτό το νηπιαγωγείο τη δροσιά και το πάθος της νιότης της. Της ευχόμαστε το ταξίδι της να είναι μακρύ, όμορφο και χαρούμενο!!!

Ετοιμάσαμε το χώρο παίρνοντας τις αποστάσεις…

βάλαμε την αγάπη μας…..

οι πρώτοι έπαινοι

η αγάπη των γονέων… ήταν εκεί όπως πάντα!!!

οι μικροί ήρωες της ζωής μας…..

.

οι γονείς ….. πάντα στο πλευρό  μας!!!!

Η τελευταία μας ομαδική εργασία!!!!

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

 

Μια σκέψη στο “Τέλος καλό…… όλα καλό!!!!

  1. Όταν το νηπιαγωγειο που αγαπάς ξέρεις ότι το αναλαμβάνουν χέρια αξία και μια ψυχή γεμάτη αγάπη τότε ο αποχωρισμός είναι πιο γλυκός. Καλή αρχή κ. Μορφουλα και ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε και τα πολλά που έμαθα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.