Γιορτή της μητέρας

Η δεύτερη Κυριακή του Μάη αφιερωμένη στο σπουδαιότερο ίσως πρόσωπο στη ζωή όλων μας. Το σώμα της σε φιλοξένησε μέχρι τη στιγμή που ολοκλήρωσες το σχηματισμό σου. Εκείνη σε γέννησε και εκείνη από τότε έγινε για σένα μία μεγάλη αγκαλιά. Εκεί σε έκλεισε από την πρώτη στιγμή της ζωής σου. Βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα δίπλα σου, θα σε γεμίζει με τα φιλιά της, θα είναι ο σύντροφος σου στο παιχνίδι, θα γίνει ο συνοδοιπόρος σου στο ταξίδι της ζωής….Εκείνη θα σου τραγουδήσει το πρώτο σου νανούρισμα, εκείνη θα φροντίσει να χορτάσει το αίσθημα της πείνας, εκείνη ……….. 

Σκέψου πόσα πράγματα κάνεις μαζί της, κλείσε τα μάτια σου και προσπάθησε να θυμηθείς κάθε τι που έκανες σήμερα μαζί της, προσπάθησε να ζωγραφίσεις τη μητέρα σου και μην ξεχάσεις να της πεις πόσο την αγαπάς και μην ξεχάσεις να της χαρίσει την πιο μεγάλη γλυκιά αγκαλιά σου .

Για να σε βοηθήσουμε φτιάξαμε ένα βιβλίο με πίνακες ζωγραφικής για τη μαμά. Πάτα Εδώ για να το ξεφυλλίσεις και να ακούσεις το μήνυμά μας.

Μπορείς επίσης αν θέλεις να διαβάσεις μαζί της το ποίημα (εσύ θα διαβάζεις τις εικόνες), να γράψεις μέσα στο πλαίσιο το όνομα της εικόνας (μπαμπά και μαμά το παιδί δεν ξέρει ορθογραφία, γι αυτό θα πρέπει να το βοηθήσεις και στο τελευταίο πλαίσιο να το βοηθήσεις να σκεφτεί πως αλλιώς φωνάζουμε τη μαμά,……..μάνα μητέρα μαμά)  . Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις το ποίημα μπορείς να ακούσεις και το αφιερωμένο τραγουδάκι στη μαμά που υπάρχει κάτω από το ποίημα με τις εικόνες. Πάτα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *