ΑΣΤΕΡΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αγαπητοί  Γονείς,

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα « Το αστέρι της εβδομάδας» στην τάξη μας Το πρόγραμμα αυτό μας βοηθά να γιορτάσουμε το πόσο μοναδικό και ξεχωριστό είναι το κάθε παιδί . Ένα παιδί που θα ορίζεται  θα γίνεται το αστέρι της εβδομάδας  για μία εβδομάδα . Μαζί με τους γονείς θα συμπληρώνουν ένα ερωτηματολόγιο για να φτιάξουμε το κολάζ το δικό τους.  Επίσης θα φέρουν αγαπημένα αντικείμενα μέσα στην τάξη για να τα παρουσιάσουν αποφασίσουν από κοινού τα πράγματα που θα θέλουν να παρουσιάσουν.

Μέσα στην εβδομάδα,  κατόπιν συνεννόησης,  οι γονείς του παιδιού μπορούν να επισκεφθούν το σχολείο και να μοιραστούν με όλη την τάξη και να κουβεντιάσουν για την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά του παιδιού τους και να οργανώσουμε μία αγαπημένη δράση. Κάποιες ιστορίες από τη ζωή τους, οι προτιμήσεις και τα ταλέντα τους, η οικογένεια τους, τραγούδια και αγαπημένες στιγμές οτιδήποτε θα «υφάνει» τη δική του εξέλιξη και ταυτότητα. Μπορούν ακόμα να μας προσφέρουν και μια μικρή λιχουδιά – χωρίς να είναι υποχρεωτικό αν ταιριάζει με τα δεδομένα της παρουσίασης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας το παιδί – αστέρι θα έχει και ειδικά καθήκοντα όπως να βοηθά τους συμμαθητές του ,κ.λ.π. και φυσικά θα φοράει το στέμμα του αστεριού

Εύχομαι ολόψυχα

ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ  ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

asteri εβδομαδας