kid for school 1

Οι νηπιαγωγοί του Νηπιαγωγείου Πολλωνίων ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων , για όσα έχει προσφέρει στην εκπαιδευτική κοινότητα από το ξεκίνημα της  σχολικής χρονιάς μέχρι και το τέλος. Είναι αξιέπαινη η διάθεση του Δ.Σ.και ιδιαίτερα του προέδρου κ.Αντώνη Μαυρογιάννη  για  συνεργασία, αμέριστη και διαρκή συνεισφορά στην επίλυσή ζητημάτων καθώς και την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν. Σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία που έχουμε για το καλό των Σχολείου μας και των παιδιών μας.

                                                                     

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ

 

Inkedgiorti nipio

Inkedgiorth 1

Γνώσεις, δεξιότητες, καλλιτεχνική έκφραση, ομαδικότητα, συνεργασία απέκτησαν οι μαθητές  του Νηπιαγωγείου μας με την την συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της φετινής σχολικής χρονιάς 2021-2022,

« Περιβάλλον-διατροφή-υγεία».

Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τα παιδιά ευαισθητοποιήθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πλανήτης μας , απέκτησαν γνώσεις για την προστασία του ,ενημερώθηκαν για θέματα υγιεινής διατροφής  και συμμετείχαν στις δραστηριότητες του θερμοκηπίου  του σχολείου μας.

Παιδιά και οι δασκάλες  με χαρά, ενθουσιασμό και αμείωτο ενδιαφέρον, όλα αυτά,  τα έκαναν γιορτή, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14  Ιουνίου 2023.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!