nip-anezas's blog

Just another Blogs.sch.gr site

Ο Απρίλης είναι ο τέταρτος μήνας του χρόνου. Οι λατίνοι τον ονόμασαν Aprilis απο το aperio= ανοίγω. Είναι η περίοδος που ο καιρός ανοίγει, φεύγει ο Χειμώνας και έρχεται η Άνοιξη..Eίναι ο μήνας της πασχαλιάς και ουσιαστικά ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, αφού τα τελευταία κρύα του Μαρτίου μας έχουν αποχαιρετήσει οριστικά.Τις περισσότερες φορές , μέσα στον μήνα αυτό γιορτάζεται και η μεγαλύτερη γιορτή της ορθοδοξίας το Πάσχα!!

Απρ 20149

<img src="https://blogs.sch.gr/nip-anezas/files/2014/04/llll.png" alt="llll" width="1aprilios27″ height=”95″ class=”aligncenter size-full wp-image-246″ />

από κάτω από: Aπρίλιος| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Απρίλης είναι ο τέταρτος μήνας του χρόνου. Οι λατίνοι τον ονόμασαν Aprilis απο το aperio= ανοίγω. Είναι η περίοδος που ο καιρός ανοίγει, φεύγει ο Χειμώνας και έρχεται η Άνοιξη..Eίναι ο μήνας της πασχαλιάς και ουσιαστικά ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, αφού τα τελευταία κρύα του Μαρτίου μας έχουν αποχαιρετήσει οριστικά.Τις περισσότερες φορές , μέσα στον μήνα αυτό γιορτάζεται και η μεγαλύτερη γιορτή της ορθοδοξίας το Πάσχα!!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Καλοσωρίσατε στο blogτου ολοήμερου νηπιαγωγείου Ανέζας!!Στόχος της σελίδας μας ,είναι η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών,αλλά και ένας τρόπος να αποδείξουμε ότι απο πολύ μικρά χεράκια βγαίνουν συχνά πολυ μεγάλες δημιουργίες!!!

KΕΡΙΑ



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων