ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ :ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

για τα Σχολεία Logo
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΣΜΟ! Και την υποστήριξη της ΔΕΗ.

Με την ενέργεια σας αυτή συμβάλλατε στον εμπλουτισμό,  στην αναβάθμιση και στην βέλτιστη λειτουργία, ώστε το Νηπιαγωγείο Λάλα να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα λόγω αυξημένων σε αριθμό  εγγεγραμμένων μαθητών  κατά το σχολικό έτος 2021-2022.Πιο συγκεκριμένα παραλάβαμε τη λίστα με τα είδη:

  • 6 Στρώματα γυμναστικής και ανάπαυσης για τους εγγεγραμμένους μαθητές του Ολοήμερου τμήματος μας,
  • BeeBot, η έξυπνη μέλισσα, μαζί με Κάρτες ακολουθίας,  σημαντικό για την υλοποίηση και εφαρμογή των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων μας,
  • Υλικοτεχνικό εξοπλισμό σχολικής τάξης όπως:2 Τραπεζάκια,6 Καρεκλάκια,1 Παγκάκι,1 Ραφιέρα με 9 ράφια,2 Ξύλινα σκαμπό.
  • Παιδαγωγικά παιχνίδια όπως:

Για την πρόληψη της παρενόχλησης,bullying,Ο πλανήτης μου και η ενέργεια του, Οι υπερήρωες της υγιεινής διατροφής, Στεφάνια ψυχοκινητικής Φ65 εκ., Μίνι εστία μαγειρικής με κουζινικά σετ .Καφετιέρα Φίλτρου, Lego, αλλά Και – βιβλία!

Ως εκ του η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, οι γονείς και οι μικροί μαθητές του πυρόπληκτου χωριού μας, που βίωσαν την πύρινη λαίλαπα με καταστροφικές συνέπειες, αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και εκτίμηση!

Η ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ…

Μία όμορφη πρωτοβουλία από τον σύλλογο υπαλλήλων περιφερειακής ενότητας Ηλείας. Κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με την νηπιαγωγό του σχολείου, προσφέρθηκαν 2 όμορφα σπιτάκια κ δύο όμορφες τσουλήθρες που θα δώσουν σίγουρα μεγάλη χαρά στα παιδιά μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..

.Τσουλήθρες.