ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Ολοκληρώθηκε  και  στάλθηκε σε όλους τους  μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου Αλεξ/πολης  ο ψηφιακός  ΄΄Οδηγός Υγείας  & καλοκαιρινής διαβίωσης΄΄. Ο  οδηγός περιέχει  σύντομες  και απλές οδηγίες για την προστασία και προαγωγή της υγείας  (σωματικής  &  ψυχο-συναισθηματικής)  των  μαθητών/ τριων και των οικογενειών τους. Ειδικές οδηγίες για την θάλασσα και τον ήλιο, Α’  Βοήθειες, άσκηση το καλοκαίρι, θέματα διατροφής σε επίπεδο οικογένειας και συμβουλές για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη σχέση Μουσικής  και   Γυμναστικής. 

Ευχαριστώ θερμά για τις πολύτιμες συστάσεις τους και την γενικότερη υποστήριξή τους στο Μουσικό Σχολείο Αλεξ/πολης:

  1. Τον ομ. καθηγητή Παιδιατρικής ΔΠΘ και εξαίρετο άνθρωπο κ. Χατζημιχαήλ Αθανάσιο.
  2. Το Ελληνικό  Ίδρυμα Καρδιολογίας  για τη συνεχή  επιστημονική του υποστήριξη.
  3. Τον κ. Αθανάσιο Δρίτσα,  Καρδιολόγο, Αναπληρωτή Διευθυντή, Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Συνθέτη και συγγραφέα, για  την επιστημονική του συνδρομή στον Οδηγό αυτό.

Ευχαριστώ την Διεύθυνση του Σχολείου και τον Σύλλογο  Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αλεξ/πολης για την υποστήριξη  δράσεων  και πρωτοβουλιών που έχουν ως γνώμονα την προαγωγή της υγείας (σωματικής και ψυχο-συναισθηματικής) των  μαθητών και μαθητριών μας.

ΕΔΩ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ (ΣΧΕΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ) ΜΗΝΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΙΚΑΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ (1)

σχολειο φωτο

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/nikitpapa/2022/05/26/odigos-ygeias-amp-amp-diaviosis-to-kalokairi-gia-toys-mathites-tries-toy-moysikoy-scholeioy-alex-polis/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση