Βελτίωση των αθλητικών υποδομών και μέσων άθλησης του Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης

Μετά από τεχνικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο συνεργείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης   στις  μπασκέτες  άθλησης του αύλειου χώρου του Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλιών και ακατάλληλων  προς χρήση με δύο (2) νέες πιστοποιημένες και ασφαλείς. Έτσι οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου θα έχουν την δυνατότητα να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν με καλύτερα και πιο ασφαλή υλικοτεχνικά μέσα. Επόμενος στόχος η εγκατάσταση υπαίθριων τραπεζίων Πινγκ – Πινγκ. 

Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Αλεξ/πολης και ιδιαίτερα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Βουρδόλη Θεόδωρο. Η παρέμβαση αυτή με αποδέκτες  μεγάλο αριθμό Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης  Δήμου Αλεξ/πολης αποτελεί  έμπρακτη υποστήριξη του σχολικού και μαζικού αθλητισμού, σε μια περίοδο που τα παιδιά μας έχουν ανάγκη την σωματική άσκηση, την άθληση και την αναψυχή, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών και της σωματικής και ψυχο-συναισθηματικής  φθοράς που επιφέρει η κατάσταση αυτή. 

ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ

 

 

MPASKE 1

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/nikitpapa/2021/11/21/veltiosi-ton-athlitikon-ypodomon-toy-moysikoy-scholeioy-alexandroypolis/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση