Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης: Σημαντικές διακρίσεις και στον Αθλητισμό

Το Μουσικό Σχολείο  Αλεξανδρούπολης, πέρα  από την  εκπαίδευση και  την Μουσική παιδεία των μαθητών και μαθητριών του, το τελευταίο διάστημα διακρίνεται και στον τομέα  του αθλητισμού με σημαντικές  διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στην Χαλκίδα 29/10/2021  ο  Δημήτρης   Τουτουρτσίδης  μαθητής της   Γ ΄Γυμνασίου  αγωνίστηκε κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 65 κιλών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του  Αθλητικού  Συλλόγου του Δημήτρη.

 Αθλητικός σύλλογος Ορφέας Αλεξανδρούπολης.

΄΄Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο αθλητής του συλλόγου μας Τουτουρτσίδης Δημήτρης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων που διεξήχθη στην Χαλκίδα 29/10/2021. Ο Δημήτρης έπαιξε (4) τέσσερις αγώνες κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -65 κιλών.

Επίσης αγωνίστηκε και η αθλητριά μας Δήμητρα Μπότσιαβα που νίκησε στον πρώτο αγώνα και αποκλείστηκε στο δεύτερο, δείχνοντας μας ένα λαμπρό μέλλον.

Η πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Δημήτρη δίνει την δυνατότητα εγγραφής του, στον ειδικό πίνακα διακριθέντων αθλητών της Γ.Γ.Αθλητισμού και την μοριοδότισή του στις πανελλαδικές εξετάσεις της τρίτης λυκείου.

Ευχαριστώ τον γυμναστή του μουσικού σχολείου κ. Παπαπαντελή Νικήτα που φοιτά ο Δημήτρης, για την άψογη συμπεριφορά του.

Ευχαριστώ τον Κωνσταντίνο Τραμουντάνη, ως νέος επιστήμονας στο χώρο του αθλητισμού, μας πρόσφερε της γνώσης του και με την αθλητική του εμπειρία, βοήθησαν στα μέγιστα στην επιτυχία του Δημήτρη.

Ευχαριστώ τους γονείς του Δημήτρη και της Δήμητρας για την συμπαράσταση τους στο έργο μας’’.

Η Άρτεμις Μπλίτσα, σκακίστρια του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και μαθήτρια της  Γ’ Γυμνασίου  ανέβηκε στο βάθρο των νικητών  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού που διεξήχθη στην Πάτρα από 30 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2021.
Η Άρτεμις κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Κ14 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού. Η  14χρόνη αθλητρια αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου κατέχει την σκακιέρα της 16άρας με πολύ καλές επιδόσεις.

 

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

Η Διευθύντρια του Σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα συγχαίρουν τον Δημήτρη  και  την Άρτεμις  για τις  μεγάλες  τους  αθλητικές  επιτυχίες  που συνάπτουν  με το  ήθος, την αθλητική τους παιδεία  και τον εξαίρετο χαρακτήρα τους.

Το  Μουσικό  Σχολείο  Αλεξανδρούπολης  σε ειδική εκδήλωση θα τιμήσει  τον Δημήτρη και την Άρτεμις.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/nikitpapa/2021/10/30/moysiko-scholeio-alexandroypolis-simantikes-diakriseis-kai-ston-athlitismo/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση