«

»

Ιαν 16

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Ένα blog στην υπηρεσία της Φυσικής Αγωγής

Στο blog των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής Δυτικής Θεσσαλονίκης https://efadthess.blogspot.com/ μπορείτε να δείτε πάρα πολλές και εξαιρετικές δουλειές συναδέλφων εκπαιδευτικών.
Σύμφωνα με την Μπαλούκα Αργυρώ, εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του Δ.Σ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ:΄΄Το συγκεκριμένο ιστολόγιο δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της ασύγχρονης και σύγχρονης εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης. Ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία της συντονίστριας κ. Βασιλειάδου Όλγας. Πολλές εργατοώρες αφιερώθηκαν από την ίδια και μια ομάδα συναδέλφων για να στηθεί και να βρει το δρόμο του .Οι ΕΦΑ το αγκαλιάσαμε, το στηρίξαμε και το στηρίζουμε. Όποιος επιθυμεί στέλνει την εργασία του, κι αυτή αφού ελεγχθεί, διορθωθεί (εφόσον απαιτείται), θα αναρτηθεί προς βοήθεια και στήριξη όλων. Δεν είναι υποχρεωτική η αποστολή εργασιών. Ο καθένας καταθέτει το μεράκι του, τον προσωπικό του μόχθο και φυσικά την αγάπη του για τον πολύπαθο χώρο της ΦΑ που έχουμε την τιμή να υπηρετούμε. Εννοείται πως όποιος χρησιμοποιεί υλικό από εκεί για την ψηφιακή του τάξη, δεν κάνει καμία αλλαγή και φυσικά αναφέρει το δημιουργό. Το ίδιο ισχύει κι αν δημιουργήσει κάτι άλλο στηριζόμενος σε μια ιδέα από το blog. Aυτά τα λίγα για το blog που πιστεύω πως έχει βοηθήσει πολλούς συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο΄΄.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/nikitpapa/2021/01/16/ena-blog-stin-ypiresia-tis-fysikis-agogis/

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων