«

»

Ιαν 01

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Χρόνια Πολλά ! Καλή Χρονιά !

 Με την έναρξη του νέου έτους, ευχόμαστε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, εντός των τειχών του σχολείου.  

Στους μαθητές μας, μετά από μια χρονιά με πρωτόγνωρες γι αυτούς συνθήκες, ευχόμαστε υγεία και πρόοδο, μέσα σε ένα σχολείο που θα τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες ζωής και όλα τα εφόδια για να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Στην  εκπαιδευτική κοινότητα  και στους γονείς,  δύναμη, υπομονή, κουράγιο αλλά και επιθυμία για συνεργασία έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην εξέλιξη και την πρόοδο των παιδιών, των μαθητών μας.

Στην πολιτεία να δείξει όλη την υπευθυνότητα που απαιτείται για ένα σχολείο ασφαλές για την υγεία (σωματική και ψυχο-συναισθηματική) μαθητών και εκπαιδευτικών, επενδύοντας  σ’ αυτό με όραμα και πίστη. Η  υγειονομική κρίση ανέδειξε σειρά αδυναμιών στο χώρο της  εκπαίδευσης (προσαρμογή των νέων τεχνολογιών στις σύγχρονες εκπαιδευτικές απαιτήσεις, κτιριακές υποδομές, αριθμητική κατανομή των  μαθητών στα τμήματα, προσλήψεις εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, υγειονομική υποστήριξη σχολείων κ.ά.)  για τα οποία  οφείλει να μεριμνήσει η πολιτεία.

Η φετινή χρονιά είναι διαφορετική από τις άλλες. Υγεία και δύναμη σε όλους.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/nikitpapa/2021/01/01/chronia-polla-kali-chronia/

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων