5η γιορτή κολύμβησης Δημοτικών Σχολείων Δήμου Αλεξανδρούπολης

Στις 13/6/219 στο Δημοτικό κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» πραγματοποιήθηκε η 5η γιορτή κολύμβησης. Στο μάθημα, το οποίο θεσπίστηκε ως υποχρεωτικό προ διετίας, συμμετείχαν φέτος 654 παιδιά της Γ΄ τάξης δημοτικού των σχολείων του Δήμου Αλεξ/πολης σε ακτίνα 25 χλμ. (18 δημοτικά).

Από αυτά, όλα εξοικειώθηκαν με το υγρό στοιχείο, έμαθαν βασικές κολυμβητικές δεξιότητες και η μεγάλη πλειοψηφία κατάφερε να κολυμπήσει στη μεγάλη πισίνα νιώθοντας σιγουριά και ασφάλεια. Την ημέρα της γιορτής τα παιδιά χάρηκαν και διασκέδασαν με διάφορες δραστηριότητες στη μικρή και μεγάλη πισίνα.

Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ  Έβρου,   η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  Εκπ/σης  Έβρου και o Δήμος Αλεξ/πολης  συνδιοργάνωσαν τη γιορτή κολύμβησης.

Ευχαριστίες στον Ερυθρό Σταυρό για τη βοήθειά του και την παρουσία του, στο ΕΚΑΒ,  στους  καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα κολύμβηση που βοήθησαν στα διάφορα  πόστα και είναι οι Αμανατίδης Χρήστος, Καμπαρμούση Μαρία, Μαργιόλας Γιώργος, Σαλαμβά Δήμητρα, Χαβρουζά Ολυμπία.

Πολλά ευχαριστώ στον Αν. Διευθυντή Α/θμιας Εκ/σης  κ. Ουζούνη Δημήτρη και  στον Διευθυντή  Β/θμιας εκ/σης  και  πρόεδρο της Ο.Ε.Σ.Α.Δ  κ. Αποστολακούδη Στέργιο.

Ευχαριστούμε την Τροχαία για την  άμεση ανταπόκριση στο αίτημα  μας να αποσυμφορηθεί ο χώρος μπροστά από το κολυμβητήριο από τα  πολλά  οχήματα  που κατέφθασαν ταυτόχρονα.

Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Θόδωρο Παπαδημητρίου για τη βοήθειά του στην κονσόλα εικόνας και ήχου, ώστε κατά τη διάρκεια της γιορτής να παρακολουθούν τα παιδιά εικόνες από τα μαθήματα που έγιναν φέτος  και την περσινή μας γιορτή.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τη Δέσποινα Ριζοπούλου και  όλο το προσωπικό στο δημοτικό κολυμβητήριο γιατί πάντα είναι αρωγός σε κάθε μας  προσπάθεια

 Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στη εκλεκτή συνάδελφο Ελένη Δελίδου που χάσαμε πρόσφατα, που καινοτόμησε και ξεκίνησε πρώτη πιλοτικά τα μαθήματα κολύμβησης  με το Δ.Σ. Χηλής και την παρότρυνση της τότε συμβούλου Φυσικής Αγωγής  Ξανθής  Κωνσταντινίδου.

                                                          

 

 

 

 

                                                                                                                 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/nikitpapa/2019/06/19/5i-giorti-kolymvisis-dimotikon-scholeion-dimoy-alexandroypolis/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση