25ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ_

 Η Σχολή  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης  σας καλεί  να συμμετάσχετε στο 25ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Δ.Σ.Φ.Α.Α.) στην Κομοτηνή στη Θράκη.

 ΤΕΦΑΑ

Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ:

 

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

poster

Εκ μέρους της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης είναι μεγάλη μου χαρά να σας καλέσω να συμμετάσχετε στο 25ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Δ.Σ.Φ.Α.Α.) στην Κομοτηνή στη Θράκη. Το Δ.Σ.Φ.Α.Α. θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017 στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α. εντός της Πανεπιστημιούπολης του Δ.Π.Θ. στην πρωτεύουσά της Θράκης των πολιτισμών, την Κομοτηνή.

Το ΔΣΦΑΑ γιορτάζει 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και φιλοξενεί δυο ακόμα διεθνείς διοργανώσεις: το 1ο Διεθνές Συμπόσιο: “Λειτουργική διαχείριση τραυματισμένων ασκούμενων & αθλητών” και την 1η Διεθνή συνάντηση: “Αθήτισμός & Αναπηρία”. Κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο Καθηγητής Nicholas Stergiou από το University of Nebraska at Omaha USA, Founding Chair, Distinguished Community Research Chair in Biomechanics, Director, Biomechanics Research Building. 

Στόχοι του συνεδρίου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η προβολή των σχετικών με τον αθλητισμό ερευνητικών δραστηριοτήτων, η παρουσίαση των νέων επιστημονικών επιτευγμάτων στο χώρο της επιστήμης του αθλητισμού, η δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών αλληλεπίδρασης, συζήτησης και κοινωνικοποίησης των συνέδρων ίδιων ή διαφορετικών θεματικών ενοτήτων, η διάδοση επιστημονικών μεθόδων και τεχνογνωσίας σχετικής με την αγορά εργασίας, η δημοσιοποίηση νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων μέσω των εκδόσεων του Συνεδρίου.

Καθώς το 2017 το Δ.Σ.Φ.Α.Α. κλείνει 25 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας σας καλεί να το γιορτάσετε μαζί με όλους τους συντελεστές αυτού του εγχειρήματος από το 1993 έως σήμερα.

Ασφαλώς, όταν επισκέπτεστε ένα συνέδριο δεν το κάνετε μόνο για να συναντήσετε άλλους επιστήμονες ή να ακούσετε μια ενδιαφέρουσα ομιλία, αλλά και για να γνωρίσετε την πόλη και τους ανθρώπους της. Η Κομοτηνή, η πόλη των θρύλων, της πολυπολιτισμικότητας, της ιστορικής συνεύρεσης πολιτισμών, θρησκειών και ανθρώπων, σαγηνεύει κάθε επισκέπτη. Μια λέξη είναι ικανή να περιγράψει την πόλη: ποικιλομορφία, στο τοπίο, στον πολιτισμό, στο περιβάλλον και στις γεύσεις. Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε στην Πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής στις 19 Μαΐου 2017 και να σας ξεναγήσουμε στο μαγικό σταυροδρόμι συνύπαρξης του παρελθόντος με το παρόν.

Αντώνης Καμπάς
Πρόεδρος της Ο.Ε. του Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/nikitpapa/2017/05/04/23%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%86%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση