Ο Σχολικός Αθλητισμός στον Νομό Έβρου _ μια ιδιαίτερη συνέντευξη

τα  τελευταία χρόνια  στο Νομό Έβρου  λαμβάνει χώρα ένα μεγάλο φάσμα σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων ,τόσο στην Α/θμια  όσο και στην Β/θμια Εκπ/ση, με αποτέλεσμα εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες, ανεξαρτήτου κινητικής ικανότητας και σωματικής κατάστασης, να χαίρονται  μέσα από τη συμμετοχή  και την  ευγενή άμιλλα του συναγωνισμού, κερδίζοντας παράλληλα  σειρά  παιδαγωγικών, εκπαιδευτικών και κοινωνικών  αρετών .

Δημοσιεύουμε μια ξεχωριστή  συνέντευξη αναφορικά με τον σχολικό αθλητισμό στον Νομό Έβρου, από τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Σ.Α. Ν. Έβρου και Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης κ.Αποστολακούδη Στέργιο.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αποστολακούδη για  την άμεση  ανταπόκρισή του, παρά τον  αυξημένο φόρτο εργασίας , απόδειξη της ιδιαίτερης ευαισθησία του και στον  τομέα του σχολικού αθλητισμού.

Εδώ διαβάστε την: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ _ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ1h ημερα

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/nikitpapa/2017/03/04/%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%ad%ce%b2%cf%81%ce%bf/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση