Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: «Δεν καπνίζω – Γυμνάζομαι»

1. Που εντάσσεται  το συγκεκριμένο πρόγραμμα .

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τη συνεργασία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας δημιούργησε  συγκεκριμένη  ιστοσελίδα για να διαδώσει ένα πρόγραμμα αγωγής υγείας που έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση σε ένα βασικό πρόβλημα της εποχής, το κάπνισμα.

2. Πως  λειτουργεί το πρόγραμμα 

Το εκπαιδευτικό υλικό «Δεν καπνίζω – Γυμνάζομαι» είναι βασισμένο στην παραδοχή ότι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα δεν θα πρέπει να εστιάζεται μόνο σε διαδικασίες μετάδοσης γνώσεων, αλλά να βασίζεται σε πολλαπλές μεθόδους ευαισθητοποίησης, αλληλεπίδρασης και βιωματικής προσέγγισης θεμάτων υγείας. Το εκπαιδευτικό υλικό απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς που πιστεύουν ότι ένα καλό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί και θα πρέπει να επιδράσει στις επιλογές των συμπεριφορών υγείας των μαθητών.

3. Αποτελέσματα εφαρμογής του προγράμματος  σε ομάδα  μαθητών Αγωγής Υγείας του 2ου ΓΕΛ  Αλεξ/πολης 

2016 Αποτελέσματα ΔΕ ΚΑΠΝΙΖΩ -ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ_2ο ΓΕΛ ΑΛΕΞ

Επισκεφτείτε  την  ιστοσελίδα  http://research.pe.uth.gr/health/

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/nikitpapa/2016/06/01/%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%b7%cf%83-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-2/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση