Καλό Καλοκαίρι με φίλους!

… μέσα στα πλαίσια του eTwinning  έργου

When the expression and creativity meet the fantasy of little children

Τελειώνουμε τη σχολική μας χρονιά και καλωσορίζουμε το καλοκαίρι.

Με ένα χρωματιστό μπαλόνι υποδεχόμαστε το καλοκαίρι!

Φορώντας γυαλιά και τρώγοντας καρπούζι!

Όμως γευτήκαμε και νόστιμα, φρέσκα…

…φρούτα του καλοκαιριού!

Παρασκευάσαμε και δροσιστήκαμε με ένα παγωμένο ζελέ!

Παρασκευάζουμε ένα νόστιμο ζελέ όλοι μαζί

…και δροσιζόμαστε!

Ονειρευτήμαμε τη θάλασσα με όλα της τα πλάσματα

Στο βυθό να βουτάμε!

Και όλα τα πλάσματα να θαυμάζουμε!

Και θαυμάζοντας ψάρια και γοργόνες στα καθαρά νερά, συνειδητοποιούμε ότι  τα ενδιαφέροντά μας είναι παγκόσμια και κοινά. Το περιβάλλον και η προστασία του είναι ένα από αυτά. Θέλουμε περιβάλλον καθαρό και βιώσιμο για ένα καλύτερο κόσμο για όλους τους ανθρώπους. Γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) και φιλοτεχνούμε την αφίσα μας. Φέτος η γιορτή είναι αφιερωμένη στον πόλεμο κατά των πλαστικών που τόσο ταλαιπωρούν τα πλάσματα της θάλασσας αλλά και της ξηράς! Πρόκειται να την εκθέσουμε μαζί με τις αφίσες όλων των σχολείων που συνεργαζόμαστε.

Η αφίσα μας για την ημέρα περιβάλλοντος

no plastic pollution

Kαθώς τελειώνει η σχολική χρονιά δεν παραλείψαμε να  επικοινωνήσουμε ξανά και να ευχηθούμε σε όλους τους φίλους μας μέσα  από την καρδιά μας <<καλό καλοκαίρι>>.  Μέσω messenger επικοινωνήσαμε με το νηπιαγωγείο Ριζαριού στα Τρίκαλα και χαρήκαμε πολύ!

Χρησιμοποιώντας τα νέα εργαλεία επικοινωνίας στον υπολογιστή, είμαστε χαρούμενοι που  λέμε με τους φίλους μας τα νέα μας

 Ευχηθήκαμε όμως και  σε όλους στα ελληνικά και στα αγγλικά,  όπως εμείς ξέρουμε και τους εκφράσαμε την επιθυμία μας να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Have a great Summer!