10 Οκτ 2015

Πλούσια συλλογή από ιστορικούς χάρτες και άλλο υλικό για το σχολείο

Συντάκτης: ΝΙΚΟΣ ΤΟΠΑΛΗΣ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι μία εξαιρετική ιστοσελίδα του φιλόλογου Γιάννη Παπαθανασίου.  Εκεί θα βρείτε υλικό σχετικά με την αρχαία ελληνική τέχνη (αρχιτεκτονική, πλαστική, αγγειογραφία), την Οδύσσεια, την Ιλιάδα τον Ηρόδοτο και την Ελένη, τη γραμματική και το συντακτικό της αρχαίας και της νέας ελληνικής γλώσσας.

Πατήστε κλικ εδώ για να δείτε μια πλούσια συλλογή από χάρτες των Αρχαίων Χρόνων, της Βυζαντινής Περιόδου και της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας.

Πατήστε κλικ εδώ για να δείτε μια πλούσια συλλογή από υλικό σχετικά με μάχες των Αρχαίων Χρόνων, της Βυζαντινής Περιόδου και της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας.

Πηγή:http://fresheducation.gr

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση