Στο Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο (Planetarium Οn Τhe Go)

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Planetarium Οn Τhe Go, μοναδικό στο είδος του,  είναι μια ειδική ημιμόνιμη φορητή κατασκευή σταθερού θόλου που  ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας στους θεατές μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία.

Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι η ημισφαιρική οθόνη προβολής διαμέτρου 6 μέτρων και με επιφάνεια εμβαδού 57 τετραγωνικών μέτρων! Οι εικόνες προβάλλονται σε όλη την εσωτερική επιφάνεια του θόλου ώστε να περιβάλλουν πλήρως το κοινό, δημιουργώντας ένα απίστευτα εντυπωσιακό περιβάλλον που συναρπάζει.

Η επίσκεψή μας στο Ψηφιακό Πλανητάριο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας όπου και το φιλοξένησε με πρωτοβουλία του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Εμείς «ταξιδέψαμε» μέσα από αυτό στο διάστημα αλλά και στο βυθό της θάλασσας αναζητώντας το φεγγάρι μαζί με τα ψάρια και τις θαλάσσιες χελώνες! Ζήσαμε μια  διαδραστική εντυπωσιακή δραστηριότητα μέσα σ’ ένα μαγικό περιβάλλον.

  

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση