Στο Χαμόγελο του Παιδιού

 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τέμενη Αιγίου επισκεφθήκαμε τη Μεγάλη Τετάρτη το πρωί, οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου μας για να παραδώσουμε τα τρόφιμα και τα είδη ρουχισμού που έφεραν με μεγάλη προθυμία στο Νηπιαγωγείο μας τα παιδιά.

.

Μέσα από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με τη βοήθεια μικρών και μεγάλων εθελοντών  καθώς και των εργαζομένων του, υποστηρίζονται 365 ημέρες το χρόνο δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας, αλλά και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα, που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Στα σπίτια του, ζουν εκατοντάδες παιδιά σε συνθήκες ασφάλειας, αγάπης και φροντίδας από τους ανθρώπους που με περίσσεια ψυχής δημιουργούν μια αίσθηση οικογενειακής θαλπωρής και γαλήνης γι αυτά.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για μια ακόμη φορά, σ’ αυτό τον εξαιρετικό χώρο με το φιλικό προσωπικό και τα χαμογελαστά ζωηρά παιδιά που φιλοξενεί” είπαμε στην υπεύθυνη του σπιτιού και εκείνη απάντησε πως κι αυτή νιώθει τυχερή που το σπίτι τους βρίσκεται σε ένα τόπο με ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο και διάθεση προσφοράς.