καθαρί…ΖΟΥΜΕ!

Ο Λαμποίκος, ο συμβολικός χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για την εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών της Αιγιάλειας σχετικά με την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση ήρθε στο Νηπιαγωγείο μας!

Με έμφαση στη

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ο Καραγκιόζης μάγειρας…

Το θέατρο Σκιών πηγαίνει …Νηπιαγωγείο, με παραστάσεις που υπογράφουν γνωστοί  και καταξιωμένοι καραγκιοζοπαίχτες.

Οι μικροί μαθητές μας λοιπόν και φανατικοί  φίλοι του μακρυχέρη ξυπόλητου ήρωα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία παράσταση του  θεάτρου σκιών στο χώρο του Νηπιαγωγείου μας την Παρασκευή

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Σπιτικό Χειροποίητο Σαπούνι!

 

Στα πλαίσια της Συνεργασίας του Νηπιαγωγείου μας με τους  Κοινωνικούς Φορείς και λόγω της ενασχόλησής μας με την ελιά,  το ελαιόλαδο και τα  προϊόντα τους, έγινε  στο Νηπιαγωγείο μας παρουσίαση του τρόπου παρασκευής σαπουνιού από ελαιόλαδο.

Την παρουσίαση έκανε η  υπεύθυνη του σαπουνοπωλείου Αιγείρας Μισυρλού κ. Νατάσα Σμυρνιώτη, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Κατ’ αρχάς

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Η Συγγραφέας Ευσταθίου Αναστασία στο Νηπιαγωγείο μας

Η Αναστασία Ευσταθίου γεννημένη στην Παραλία Πλατάνου Αχαΐας, ζει στην Ακράτα, είναι διευθύντρια στο 2ο Δημ. Σχ. Ακράτας και έχει πλούσια εκπαιδευτική, συγγραφική και πολιτιστική δραστηριότητα με πολλές  διακρίσεις. 
Ήρθε στο Νηπιαγωγείο μας μετά από πρόσκληση των παιδιών να μας παρουσιάσει το βιβλίο της «Η Γερακίνα και ο Πρίγκιπας Νερένιος»

To Ι.Ο.ΑΣ. στο Νηπιαγωγείο μας

Στο Νηπιαγωγείο μας παρουσιάστηκε   το βιωματικό-διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» για τα παιδιά της Π/βάθμιας Εκπαίδευσης με τίτλο «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια».

IOAS_AFISA_SXOLEIA_ANOIXAN_LR_1738

Το πρόγραμμα  έχει σχεδιαστεί από έμπειρους παιδαγωγούς και ειδικούς

 » Διαβάστε όλο το άρθρο