Connecting worlds – On the way to Paris 2024!

 

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 06 02 094805Και κάπως έτσΣτιγμιότυπο οθόνης 2024 06 02 094203ι το ταξίδι μας στον θαυμαστό κόσμο του e-twinning με τους μαθητές της Δ’ τάξης του σχολείου μας φτάνει στο τέλος του. Η κούραση μεγάλη, οι δυσκολίες πολλές (κυρίως τεχνικής φύσεως!) αλλά ακόμη περισσότερη η όρεξη των παιδιών να δημιουργήσουν και κυρίως να μιλήσουν και να δουν τους συμμαθητές τους σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία αλλά και εντός των τειχών, σε Νέα Σμύρνη, Μόρια Λέσβου και Καλαμπάκα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία κατάλαβαν τη σημασία του να υπάρχει μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας και ίσως να αγαπήσουν και να εκτιμήσουν λίγο παραπάνω την αγγλική! Ο όγκος δουλειάς μεγάλος, οι ώρες που δαπανήθηκαν αμέτρητες αλλά στο τέλος αυτό που κρατώ είναι η λάμψη στα μάτια των παιδιών όταν με ρωτούν “Κυρία, θα το ξανακάνουμε και του χρόνου?”…Με μεγάλη μου χαρά, θα πω εγώ!

Η πορεία αυτή λοιπόν αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο video-clip που δημιούργησα (με λίγη βοήθεια από το ΑΙ-aritficial intelligence) και το αφιερώνω σε όλους τους υπέροχους μαθητές και χαρισματικούς συναδέλφους που υπήρξαν συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι, αλλά κυρίως στους δικούς μου!

https://www.canva.com/design/DAGHXMLNEyw/wCk_0ridE_77wEuUs8dEuw/watch?utm_content=DAGHXMLNEyw&utm_campaign=share_your_design&utm_medium=link&utm_source=shareyourdesignpanel