Δωρεά επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή προς το Νηπιαγωγείο Φαρακλάτων

Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, το Νηπιαγωγείο Φαρακλάτων είχε την τιμή και τη χαρά να παραλάβει τη δωρεά ενός επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή, από τον κύριο Ιωάννη Λυκούδη και την εταιρεία DAYLIGHT. Η ευγενική χορηγία αυτή διευκολύνει την απρόσκοπτη διοικητική και παιδαγωγική λειτουργία του Νηπιαγωγείου Φαρακλάτων. Επιπλέον ο σύγχρονος εξοπλισμός ενθαρρύνει τον προγραμματισμό παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, στις οποίες συμμετέχουν ενεργά τα παιδιά, καλλιεργώντας ομαδοσυνεργατικά και εξατομικευμένα ήπιες ψηφιακές δεξιότητες.

Στην προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε τη σχολική μας μονάδα η εταιρεία  DAYLIGHT προχώρησε και στη δωρεάν αντικατάσταση λαμπτήρων  και την τοποθέτηση νέου φωτιστικού στο χώρο του Νηπιαγωγείου.

Ως Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία  DAYLIGHT και τον κύριο Ιωάννη Λυκούδη και δεσμευόμαστε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γνωστοποιηθούν στην Α/θμια Σχολική Επιτροπή όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νηπιαγωγείο Φαρακλάτων, με σκοπό την άμεση επίλυση αυτών, την αναβάθμιση της σχολικής μας μονάδας και τη δημιουργία μιας κτιριακής δομής που θα διασφαλίζει την προστασία των μαθητών της.

Οι εκπαιδευτικοί και μέλη Του Συλλόγου Διδασκόντων

Βασιλοπούλου Σπυριδούλα 

Κατσούλη Αικατερίνη.