Δωρεές προς το Νηπιαγωγείο Φαρακλάτων

Οι εκπαιδευτικοί του  Νηπιαγωγείου Φαρακλάτων με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποδέχτηκαν δύο πολύ σημαντικές δωρεές που ενισχύουν την εύρυθμη  λειτουργία του.

Η πρώτη αφορά στη  δωρεά ενός επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή και των περιφερειακών συσκευών του που διευκολύνει τη διοικητική και παιδαγωγική λειτουργία του Νηπιαγωγείου, καθώς υπήρξε από την έναρξη της σχολικής χρονιάς η ανάγκη αναβάθμισης του τεχνολογικού εξοπλισμού, γεγονός που κοινοποιήθηκε στα μέλη της σχολικής κοινότητας. Η κοινοποίηση της ανάγκης αυτής βρήκε άμεση ανταπόκριση και ευελπιστούμε πώς σύντομα θα δρομολογηθεί η επίλυση και άλλων ζητημάτων του Νηπιαγωγείου μας. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς για τα παιδιά περιβάλλοντος και οι ενέργειές μας κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η δεύτερη αφορά στη δωρεά σαράντα ενός (41) βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας που ενισχύουν τη λειτουργία της βιβλιοθήκης του Νηπιαγωγείου μας. Γνωρίζοντας ότι αναπτύσσεται η ανάγνωση και η γραφή από την νηπιακή ακόμα  ηλικία, συνθήκη που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην μελλοντική εξέλιξη του μαθητή, η ενίσχυση της βιβλιοθήκης στο νηπιαγωγείο είναι καθοριστική στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος εγγραμματισμού.

Ευχαριστούμε θερμά τις οικογένειες που έχουν προβεί στις πολύτιμες αυτές δωρεές, στις οποίες έχει αποσταλεί σχετική ευχαριστήρια επιστολή και ευχόμαστε ολόψυχα κάθε καλό!

 

 

Αν λοιπόν, σε κάποιους περισσεύουν μικροί θησαυροί που μπορεί να ενδυναμώσουν τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου, μη διστάσετε να ρωτήσετε τις εκπαιδευτικούς αν είναι χρήσιμοι πριν τους πετάξετε.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου Φαρακλάτων.