ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022- ΑΓΙΑΣΜΟΣ – ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Νηπιαγωγείου Φαρακλάτων ο καθιερωμένος Αγιασμός. Την ημέρα εκείνη τα παιδιά θα προσέλθουν συνοδεία των γονέων τους  δίχως σχολικές τσάντες. Μετά τον Αγιασμό  θα ακολουθήσει ενημέρωση για θέματα λειτουργίας του σχολείου. Στο προαύλιο οφείλουμε όλοι να τηρήσουμε τα μέτρα ασφαλείας και τις αποστάσεις που προβλέπονται λόγω των συνθηκών.

Από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου το το νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει κανονικά στο πλήρες ωράριο του υποχρεωτικού και του προαιρετικού ολοημέρου τμήματος, με τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης να τηρούνται όπως περιγράφονται ακολούθως.

Πρόωρη προσέλευση: 07:45 πμ- 07:55 πμ για όσους μαθητές του προαιρετικού ολοημέρου έχουν αιτηθεί να ενταχθούν στο τμήμα πρόωρης προσέλευσης.

Ώρα προσέλευσης 8:15 πμ – 8:30 πμ.

Ώρα αποχώρησης Υποχρεωτικού Τμήματος: 13:00μμ και

Ώρα αποχώρησης Προαιρετικού Ολοημέρου Τμήματος: 16:00 μμ (μόνο για τα παιδιά που φοιτούν στο ολοήμερο).

Η χρήση μάσκας ατομικής προστασίας είναι υποχρεωτική για όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως. Είναι απαραίτητο εντός της σχολικής τσάντας να έχουν σε καθαρό σακουλάκι και άλλες 2-3 μάσκες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να τις αλλάξουν εάν ιδρώσουν ή λερωθούν. Επιπλέον είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους και ένα σακουλάκι για τις βρώμικες μάσκες (εκτός αν φοράνε μάσκα μιας χρήσης).

Τα παιδιά θα πρέπει να κάνουν self test την εβδομάδα και να έχουν βεβαίωση αρνητικού self Test κάθε Τρίτη και Παρασκευή, την οποία θα επιδεικνύουν στην υπεύθυνη Νηπιαγωγό κατα την ώρα της προσέλευσης. Χωρίς βεβαίωση αρνητικού τεστ δεν επιτρέπεται η είσοδος και η παραμονή των παιδιών στο Νηπιαγωγείο. Ομοίως απαγορεύεται η είσοδος σε οποιοδήποτε επισκέπτη δίχως τη χρήση μάσκας.

Μόνο για την πρώτη εβδομάδα το self test θα πρέπει να γίνει την Κυριακή 12-9-2021, ώστε να το έχετε μαζί σας τη Δευτέρα 13-9-2021 στον Αγιασμό.

*Η διάθεση των self test στα φαρμακεία ξεκινάει από τη Τετάρτη 8-9 έως την Παρασκευή 17-9 και θα πάρετε συνολικά 6 self test για όλο το Σεπτέμβριο.


Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου Φαρακλάτων.Λήψη αρχείου

Παρακάτω ακολουθούν όσα προβλέπονται προς εφαρμογή ως τις 13/9/2021Λήψη αρχείου

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη!

Οι Νηπιαγωγοί του Νηπιαγωγείου Φαρακλάτων