ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ- e- portfolio E’ & ΣΤ΄ τάξης

1. ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΕΚΑΔΙΚΩΝ

Φυσικά και υπάρχει………………..

.themata_e_2015 (εννοείται πως οι ασκήσεις αυτές είναι για όσους αναζητούν το διαφορετικό…Μη ξεχνάτε, όμως ,όσοι αποφασίσετε να δοκιμάσετε, το μαθησιακό συμβόλαιο  πρέπει απαρέγκλιτα να τηρείται σε όποια μορφή μαθησιακής διαδικασίας και αν αποφασίσουμε να εμπλακούμε……..!!!!!!!

προσοχή σημαντική διευκρίνιση

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΉΜΑ ΚΙΝΔΎΝΟΥ

τις λύσεις των θεμάτων θα τις δούμε στην τάξη, όταν με το καλό επιστρέψουμε…υπάρχει κίνδυνος αποπροσανατολισμού σας αν μόνοι σας, που δεν το φαντάζομαι, καθώς έχετε υποσχεθεί….., δείτε τις λύσεις, θα βρούμε χρόνο και θα ασχοληθούμε και με τον Ευκλείδη στην τάξη μας αυτή είναι η δική μου υπόσχεση Καλοκαίρια και Γενάρηδες

προσοχή τώρα sos!!!!!!Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΉΜΑ ΚΙΝΔΎΝΟΥ

Προσέχετε σε σχετική σημερινή άσκηση άλλο είναι: 5- (3-2)= και άλλο (5- 3)-2= Προσέξτε εδώ ισχύει η σχέση που πάμε να πούμε (αποδείξουμε ότι ισχύει;)…. αν θέλουμε αυτήν την ιδιότητα της πρόσθεσης που καταλάβατε ποια είναι τι πρέπει να αλλάξουμε ; ποιο πρόσημο (-) πρέπει να αλλαχθεί και να ισχύει η ιδιότητα (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ);. Έχουμε μιλήσει για θετικούς και αρνητικούς αριθμούς …..παρακαλώ μεγάλη προσοχή εδώ…………………………

προσοχή δεν ισχύει η προσεταιριστική ιδιότητα στην αφαίρεση!! δείτε το σημείωμα -επείγον

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…………..ακόμα και αν δεν είναι μέσα στην διδακτέα ύλη μας…..χμ ! (άρα σωστά η εξΑΕ δεν καλύπτει σα σκοπό τη διδακτέα ύλη)

(ό,τι ισχύει για τους φυσικούς αντιστοιχεί και στους δεκαδικούς)

στο word θα γράψετε τη σχέση όπως κανονικά προκύπτει από τις μεταβολές.

……………………………………………….συνεχίζουμε υποστηρικτικά, δυναμικά και με όρεξη..………....όποιοι πιστοί προσέλθετε……….κανένας με το ζόρι…………..

……………θα συνεχίσουμε με ιστορία και θρησκευτικά κατά τα επόμενα και αργότερα Γλώσσα για να αλλάξουμε και λίγο μενού … όλο Μαθηματικά πια……………… όχι πως δεν τα λατρεύουμε αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα βρε παιδάκι μου………………………..ωραία ανοιξιάτικη βροχούλα…. η φύση δουλεύει για μας ……….. όταν πρέπει θα την απολαύσουμε……..πολλά πολλά χαιρετίσματα σε όλους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..το κίνητρο μας είναι η συνείδηση μας…………….. ………………………………………………….

παρακαλώ δείτε τις διορθώσεις……..και ακολουθείτε υποστηρικτικά, σεμνά και αισιόδοξα το πως διαρθρώνεται το υλικό μας……………………………………………………………………………………. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!♥

…………………..επιτέλους έρχεται Σαββατοκύριακο ουφ!!!!!!!!!!!!!

……να είστε καλά και να αγαπάτε τους γύρω σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.