Ο “Βιβλιοδανός”

140916-bibliodanos (1)Τι είναι

Ο “Βιβλιοδανός” αποτελεί μια εύκολη και πρακτική ηλεκτρονική υπηρεσία για τη διαχείριση κάθε σχολικής δανειστικής βιβλιοθήκης. Με δυνατότητα εισαγωγής νέων βιβλίων, τροποποίησης ή διαγραφής παλαιών και την καταχώρηση ημερομηνιών δανεισμού μπορεί ο εγγεγραμμένος χρήστης – χωρίς να απαιτούνται ειδικές τεχνικές γνώσεις – να ελέγχει απόλυτα την δανειστική βιβλιοθήκη του δίχως να χρησιμοποιεί έντυπα μέσα.

Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για όλους δίχως οποιαδήποτε υποχρέωση!

Πού απευθύνεται

Ο “Βιβλιοδανός” απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς και σχολεία με ανάγκη τη διαχείριση και οργάνωση της δανειστικής βιβλιοθήκης τους. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε επιθυμεί ακόμα και για ιδιωτικά σωματεία, ενώσεις, κερδοσκοπικούς οργανισμούς χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Πώς λειτουργεί

Ουσιαστικά μετά την εγγραφή σας θα μπορείτε να εισαχθείτε μέσω της περιοχής σύνδεσης σε ένα περιβάλλον όπου θα χρειαστεί την πρώτη φορά να εισάγετε τα βιβλία που έχει η δανειστική σας βιβλιοθήκη. Αυτό χρειάζεται για να μπορείτε στη συνέχεια να ορίζετε δανειζόμενους ώστε να έχετε αρχείο παρουσίας των βιβλίων σας. Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μπορείτε να εισέρχεστε στον “Βιβλιοδανό” για να βλέπετε τον κατάλογο των βιβλίων σας και να τον ενημερώνετε με νέα βιβλία, για επιστροφές (από δανεισμό) ή για να ορίσετε νέους δανεισμούς.

Επιπλέον μετά την εγγραφή:

  • Μαζική Εισαγωγή Τίτλων
    Αν διαθέτετε κατάλογο των τίτλων σας σε ψηφιακή μορφή αναλάμβάνουμε την εισαγωγή εκ μέρους σας.
  • Αυτόματη Ενημέρωση του Ιστοτόπου σας
    Με πολύ απλό κώδικα μπορείτε να συνδέσετε την βιβλιοθήκη με το site σας.

ΠΗΓΗ:www.bibliodanos.gr

Σχετικά με ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Είμαι δάσκαλος στο 10( Δέκατο ) Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου. Υπηρετώ την εκπαίδευση για 33 έτη.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Επιστημονικά. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση