Μία ραδιοφωνική εκπομπή Μόνο με καλά νέα

Εδώ και λιγο καιρό στο aigaiolive έχει ξεκινήσει μια ραδιοφωνική εκπομπή που μας αρέσει πολύ, ονομάζεται “Μόνο καλά νέα“ και μεταδίδεται Δευτέρα και Τετάρτη, 4-6 το απόγευμα.

Όπως αναφέρει η επιμελήτρια της εκπομπής Γεωργία Ματσούκα: Η μέθοδος είναι απλή,  αποδελτιώνουμε την επικαιρότητα, πετάμε τις υπερβολές και τα αναιτίως δακρύβρεχτα. Επίσης, βάζουμε στην άκρη τα τρία κακά της μοίρας μας, όχι αγνοώντας τα αλλά για να πάρουμε μια βαθιά ανάσα. Νέα με θετικό πρόσημο,δρόμοι δημιουργικότητας, αποθέματα δύναμης να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη στιγμή που ζούμε.

Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, οk, ωστόσο βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, όχι με διάθεση επιπολαιότητας και ωχαδερφισμού αλλά με τη συνειδητότητα της αισιόδοξης σκέψης. Οι πηγές μας θα είναι από την τοπική κοινωνία της Σύρου και των Κυκλάδων αλλά και από την πανελλήνια ειδησεογραφία: επιστήμες, τέχνες, πολιτισμός, επιχειρηματικότητα, περιβάλλον κ.ά.

Οι ακροατές έχουν το χώρο τους. Πες μου για έναν άνθρωπο που ξεκίνησε μια επιχείρηση γιατί είχε ένα όνειρο, πες μου για κάποιον που δε μασάει στην απειλή και την τρομοκρατία των καιρών (με την καλή την έννοια χαχαχα) και προχωρά μπροστά, πες μου και για εκείνον που κάτι προσπαθεί να σου πει κι εσένα.Πες μου και ποιο τραγούδι θέλεις να ακούσεις για να ανοίξει η ψυχή σου.

Μουσική κάλυψη από την ελληνική έντεχνη δισκογραφία αλλά και την ξένη ροκ και τζαζ σκηνή. Βέβαια, πάντα θα έχουν θέση νέοι ερμηνευτές και παραγωγοί από όλο το φάσμα της σύγχρονης μουσικής.

Το «μόνο καλά νέα…» ξεκίνησε φέτος τον Οκτώβριο εντελώς παρορμητικά.

Μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 4-6 από το τοπικό δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Σύρου, τον ΑιγαίοLive 95,8 στον κυκλαδίτικο αέρα, αλλά ο καθένας μπορεί να την ακούσει και διαδικτυακά μέσω της σελίδας του σταθμού www.aigaiolive.gr ή μέσα από όλα τα ραδιοφωνικά portal.

ΠΗΓΗ: kala-nea.gr

Σχετικά με ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Είμαι δάσκαλος στο 10( Δέκατο ) Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου. Υπηρετώ την εκπαίδευση για 33 έτη.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ψυχαγωγία. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση