Το χωριό του παππού μου

Το χωριό είναι χτισμένο στους πρόποδες ενός πανέμορφου λόφου. Φτάνοντας στην είσοδο του χωριού, αντικρίζεις δεκάδες πανέμορφα σπίτια με κεραμιδένιες στέγες και περιποιημένες αυλές. Οι δρόμοι είναι λίγοι, αλλά είναι όλοι ασφαλτοστρωμένοι. Επίσης, έχει πανύψηλα πλατάνια, όπου ανάμεσά τους είναι χτισμένη η εκκλησία του χωριού. Απέναντί της υπάρχει μια παιδική χαρά. Εκεί, παίζω με τους φίλους μου. Λίγο πιο πέρα υπάρχει η πλατεία του χωριού, όπου ο Πρόεδρος του χωριού έχει τοποθετήσει ένα μεγάλο μαρμάρινο μνημείο.

Είναι ένας πανέμορφος τόπους, όπου περνώ καταπληκτικά τα καλοκαίρια μου. Πολλές φορές πηγαίνω με τον παππού για ψάρεμα στο ποτάμι ή βγαίνω με τη γιαγιά για να μαζέψουμε καρύδια από τις καρυδιές μας. Τα απογεύματα συναντιέμαι με άλλα παιδιά του χωριού και πηγαίνουμε στην παιδική χαρά και παίζουμε ή εξερευνούμε το χωριό με τα ποδήλατά μας.

Μου αρέσει πολύ αυτό το χωριό, γιατί περνώ μερικές από τις ωραιότερες και πιο ξένοιαστες μέρες των διακοπών μου. Χαίρομαι όταν μαθαίνω καινούρια πράγματα κοντά στον παππού και τη γιαγιά μου. Θα ήθελα να μείνει όπως είναι τώρα, απλό και φιλόξενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *