ΑΦΙΣΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ MΕ ΤΟ POSTERMYWALL

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος του Υ.ΠΑΙ.Θ “Teachers4Europe: setting an Agora for Democratic Culture”δείχνουμε την ευαισθητοποίησή μας και αναφερόμαστε στις παγκόσμιες ημέρες που σχετίζονται με το περιβάλλον.

Η Hμέρα της Γης (22 Απριλίου) είναι μια παγκόσμια ημερομηνία στην οποία διοργανώνονται εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντολογικά θέματα. Μια ημέρα γιορτής που μας ενθαρρύνει να αναλάβουμε δράσεις υπέρ της μάχης για το περιβάλλον. Με αφορμή την ημέρα αυτή μιλάμε για την κλιματική αλλαγή , τη βιοποικιλότητα και στο τέλος δημιουργούμε αφίσα με το postermywall  διαδίδοντας την οικολογική μας συνείδηση.

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΑΦΙΣΑ 2

Η Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για την Κλιματική Αλλαγή στις 15 Μαρτίου είναι η αφορμή για να  αναζητήσουμε δράσεις αντιμετώπισης της Κλιματικής Αλλαγής, να διαμορφώσουμε στάσεις και αξίες προστασίας της φύσης, να προωθήσουμε τη συνεργασία και την εργασία σε ομάδες, να καλλιεργήσουμε τη δημιουργική και κριτική μας σκέψη, να ενεργοποιήσουμε μαθητές κι εκπαιδευτικούς σε μια παγκόσμια κινητοποίηση για την προστασία του Κλίματος.

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Με το σύνθημα “Μη σπαταλάς το νερό σήμερα, για να μην το στερηθείς αύριο“, ο ΟΗΕ καθιέρωσε την 22α Μαρτίου ως παγκόσμια ημέρα υπενθύμισης της σημασίας του νερού στην ανθρωπότητα αλλά και ευαισθητοποίησης για το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης.

Συχνά για το νερό χρησιμοποιείται ο χαρακτηρισμός «λευκός χρυσός» χάρη στη ζωτική του σημασία στην υγεία και στο περιβάλλον.

Πατήστε πάνω στη βρύση στην αφίσα, ακούστε τον ήχο του νερού και διαβάστε το μήνυμά μας!!! 

Η ΑΦΙΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ