Σχολικό λεωφορείο!

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Ημερολόγιο Εκπαιδευτικού για το Σχολικό Έτος 2019-2020

Αυγ 201911

Το πρώτο Ημερολόγιο Σχολικού Έτους του Σχολικού Λεωφορείου είναι έτοιμο!

Στο αρχείο pdf (86 σελίδων) θα βρείτε:

⇒ Συνοπτικό ημερολόγιο έτους 2019-2020 με υποσημειώσεις για αργίες, εορτές, διακοπές του διδακτικού έτους.

⇒ Αναλυτικό ημερολόγιο (ημερήσιας και ωριαίας οργάνωσης μαθημάτων) του διδακτικού έτους.

⇒ Σημειώσεις προσωπικών στοιχείων, χρήσιμων στοιχείων και κωδικών του εκπαιδευτικού.

⇒ Πρόγραμμα εβδομαδιαίων μαθημάτων ανά ημέρα, εφημερίας, ολοήμερου και ενημέρωσης γονέων.

⇒ Φυλλάδια οργάνωσης εκπαιδευτικών επισκέψεων ανά μήνα αλλά και μεμονωμένης επίσκεψης.

⇒ Φυλλάδιο με λίστα των μαθητών της τάξης, τηλέφωνά τους και στοιχεία ατόμων που που τους παραλαμβάνουν.

⇒ Φυλλάδιο αναλυτικών στοιχείων ανά μαθητή της τάξης.

(Μπορείτε να εκτυπώσετε όποιες σελίδες επιθυμείτε ή και όλες. Όλες οι σελίδες είναι έγχρωμες, όμως η σελίδα αναλυτικών στοιχείων ανά μαθητή είναι ασπρόμαυρη ώστε να μπορεί να φωτοτυπηθεί για να μοιραστεί σε όλους τους μαθητές.)

Κατεβάστε το αρχείο εδώ:

Ημερολόγιο δασκάλου 2019-2020

 

Επιτρέπεται η προσωπική χρήση για το ψηφιακό υλικό που διατίθεται στο ιστολόγιο αυτό. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευσή του σε άλλο έντυπο ή ψηφιακό μέσο με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή αρχείου. Τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα ενσωματωμένα αρχεία στις δημοσιεύσεις του ιστολογίου «Σχολικό Λεωφορείο» είναι πνευματική ιδιοκτησία του blogs.sch.gr/nantiaf/, η οποία προστατεύεται αυτοτελώς, βάσει του Ν.2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιτρέπεται η αποσπασματική αναδημοσίευση, στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται η πηγή (https://blogs.sch.gr/nantiaf/) και να υπάρχει σύνδεσμος παραπομπής στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα «Σχολικό Λεωφορείο», από όπου θα μπορεί να γίνεται λήψη του εκάστοτε αρχείου, αν υπάρχει. Προς σεβασμό για την προσπάθειά μου και την πολύωρη δουλειά που κάνω για τη δημιουργία του υλικού του ιστολογίου μου.
Νάντια Φάλκου
2 Σχόλια στο άρθρο

“Ημερολόγιο Εκπαιδευτικού για το Σχολικό Έτος 2019-2020”

  1. Αύγουστος 12, 2019 στις 22:10       C P Έγραψε:

    Copy paste


    • Αύγουστος 14, 2019 στις 12:50       Φάλκου Νάντια Έγραψε:

      Το συγκεκριμένο ημερολόγιο το έφτιαξα προσωπικά, από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα, δουλεύοντας μάλιστα για πολλές ώρες σε συγκεκριμένο πρόγραμμα του υπολογιστή μου. Φυσικά το ότι κυκλοφορούν πλέον πάμπολλα παρόμοια Ημερολόγια σχολικής χρονιάς είναι δεδομένο, όμως κάθε συνάδελφος φτιάχνει αυτό που θεωρεί ωραίο, χρήσιμο, βάζοντας τις δικές του ιδέες. Φυσικά και σαν περιεχόμενο θα μοιάζουν όλα τους, δε γίνεται διαφορετικά, όλα τα ημερολόγια του έτους θα είναι ίδια και οι ημέρες αργιών και πολλά άλλα. Όμως «copy paste» = «αντιγραφή-επικόλληση) για το οποίο προφανώς με κατηγορείτε (άνευ ονόματος και επωνύμου, προς ντροπή σας) σημαίνει ότι πήρα ένα αρχείο το κατέβασα στον υπολογιστή μου και μετά το ανέβασα σαν προσωπική μου δουλειά στο blog μου. Κάτι το οποίο είναι εντελώς αναληθές και προφανέστατα μια φράση κακίας, άλλωστε θα μπορούσατε να βάλετε και το πρωτότυπο το οποίο θεωρείτε ότι αντέγραψα και «έκλεψα» από κάποιον άλλο. Λυπάμαι για την διάθεση σας να προσβάλλετε μια δουλειά πολύωρη και για μένα σημαντική. Αλλά, αυτό δε σημαίνει ότι είχε αποτέλεσμα η προσπάθειά σας να με προσβάλλετε. Αντίθετα, με κάνατε και γέλασα. Να είστε καλα.


Αφήστε μια απάντησηTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων