Μετρώντας αντίστροφα…

Ξεκινάμε την εκπαιδευτική μας εξόρμηση στην Πελοπόννησο με ένα ταξίδι στο χώρο της μουσικής και του νερού με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό και τραγουδήθηκαν από μικρούς και μεγάλους.

Έδεσσα, ταξίδι στο χρόνο …

Οι περίφημοι καταρράκτες και τα πολυάριθμα κανάλια που την διασχίζουν, αλλά και οι μικρές γέφυρες, τα πάρκα της και οι δενδροφυτεμένοι δρόμοι, είναι στοιχεία που καθιστούν την Έδεσσα μοναδική πόλη.
Λίγες πόλεις της Ελλάδας είναι προικισμένες με τόσο πολλές φυσικές ομορφιές και τοπία, όσο η Έδεσσα. Χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βέρμιο, με καταπληκτική θέα στον κάμπο, με άφθονα νερά και πλούσια βλάστηση, αλλά και με μεγάλη ιστορική κληρονομιά, είναι ιδανική για αποδράσεις που θα σας κάνουν να ξεχάσετε την καθημερινότητα και το άγχος. Ακολουθήστε μας λοιπόν σε μια ξεχωριστή περιήγηση στην πόλη της Έδεσσας και τους καταρράκτες της.

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ_ΕΔΕΣΣΑΣ

Μια εργασία των: Απόλλωνα Γαβαλά, Γεώργιου Γεωργάκη, Ιάκωβου Δασύρα και Αλέξη Δεσπούδη.

Πρέσπες

Πρέσπες, ένας τόπος μαγευτικός, μία μοναδική εμπειρία! Στη βορειοδυτική γωνιά της Ελλάδας, στο Τριεθνές, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Μία άψογη ορθή γωνία είναι τα σύνορα. Μα ασαφή, υγρά, αόρατα. Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα. Η Μικρή σχεδόν όλη ελληνική, η απόληξή της στην Αλβανία. Η Μεγάλη κομματιασμένη. Σε Ελλάδα, Αλβανία και ΠΓΔΜ. Η ομορφιά πρέπει να μοιράζεται καθώς η ζωή δεν μετριέται με τις αναπνοές που παίρνεις αλλά με τις στιγμές που σου κόβουν την ανάσα. Ακολουθήστε μας, λοιπόν, σε ένα μοναδικό οδοιπορικό και μοιραστείτε μαζί μας αξέχαστες στιγμές!!!

ΠΡΕΣΠΕΣ

Μια εργασία των: Βαϊόπουλου Θωμά, Γεωργαράκη Ιάσωνα και Γκοργκούλη Γεράσιμου.

Καταρράκτες στην Ελλάδα

Μικροί ή μεγάλοι, θορυβώδεις αλλά και πιο ήσυχοι, όποιος είχε την τύχη να δει κάποιους από τους παρακάτω ελληνικούς καταρράκτες είναι σίγουρο πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να υποκλιθεί στην μεγαλοσύνη τους. Ταξιδέψτε λοιπόν μαζί μας και γνωρίστε τα μοναδικής ομορφιάς μικρά θαύματα της φύσης που για τον φυσιολάτρη, τον πεζοπόρο και, κυρίως, το φωτογράφο είναι μία από τις συναρπαστικότερες εμπειρίες στο φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας.

Μια εργασία των: Αγγελοπούλου Ευτυχίας, Αλβέρτη Μαρίνας, Γαβαλά Φιλίππας, Γεωργοπούλου Αθηνάς & Γρατσία Μαρίας.

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου

Η Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου είναι η μεγαλύτερη της Ελλάδας που αποτελεί ένα ξέβαθο της θάλασσας από τις προσχώσεις του Αχελώου. Με τους αμέτρητους φτερωτούς αλλά και υδρόβιους κατοίκους της έχει χαρακτηρισθεί Περιβαλλοντικό Πάρκο και προστατεύεται από τη Συνθήκη Ramsar. Αυτά και πολλά άλλα στην εργασία των: Δημήτρη Κοντού, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου και Κυριάκου Καρτσαγκούλη

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Λίμνες της Πελοποννήσου

Τριγυρίστε στην Πελοπόννησο από νομό σε νομό και γνωρίστε μαζί μας τις λίμνες της και τις ομορφιές τους.

Μια εργασία των: Βασίλη Κωλλέτη, Θάνου Μπουλμπούλογλου και Στέλιου Νίνη.

ΛΙΜΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ