Μαΐ 23

Διήμερο Εκδηλώσεων στο 10 Δημ. Σχολ. Λάρισας

Την τεe-twinningλευταία εβδομάδα του σχολικού έτους 2015-2016 οι τάξεις Α1, Α2, Β1 και Β2 θα παρουσιάσουν προγράμματα που εκπόνησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι 2 πρώτες τάξεις θα  παρουσιάσουν το πρόγραμμα «Τα ζώα κοντά στον άνθρωπο» και ειδικά το Α2 ευρωπαικό πρόγραμμα E-twinning με θέμα»Healthy diet in your country». Η Β” τάξη θα παρουσιάσει θέμα «Τα συναισθήματα»

Μαΐ 23

Πανελλαδικές

Ομαλά κύλισε σήμερα η τέταρτη μέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων. Για πολύ καλά διαβασμένους, χαρακτήρισαν τα θέματα οι μαθητές.

Μαΐ 23

Τα Μαθηματικά είναι παντού

Πηγή: You tube

 

 

Μαΐ 20

Έργο στο Scratch


Μετάβαση στο scratch.mit.edu

Μαΐ 20

Φύλλα εργασίας για το σενάριο

Ενδεικτικά φύλλα εργασίας:

 

Μαΐ 20

Εκπαιδευτικό Σενάριο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Τίτλος: ‘ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ: Οι δυνατότητες αξιοποίησης του Web 2.0 στην κοινωνική δικτύωση’

Ταυτότητα του σεναρίου

Συγγραφέας: Βεστάκη Μαρία

Γνωστική περιοχή: Project A΄ Λυκείου, Πληροφορική: Web 2.0, Μαθηματικά: Στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων σχετικού ερωτηματολογίου

Θέμα: Το παρόν σενάριο αφορά στην καταγραφή και διερεύνηση των νέων υπηρεσιών του διαδικτύου, κυρίως των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στη μελέτη της ασφάλειας στο διαδίκτυο και των κινδύνων στους οποίους μπορούμε να εκτεθούμε από την αλόγιστη χρήση του. Πραγματοποιείται η διενέργεια δημοσκόπησης μέσω ανώνυμων ερωτηματολογίων, η καταχώριση των απαντήσεων, η στατιστική επεξεργασία αυτών και η ερμηνεία των αποτελεσμάτων.

Read the rest of this entry »

Απρ 10

Άσκηση Αντιστοίχισης

JMatch

Νοέ 27

(Χωρίς τίτλο)

Νοέ 27

Φυτεύοντας το σπόρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 θα παραγματοποιηθεί 2ημερο εισαγωγικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης  στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου. Διοργανώνεται από το ΚΠΕ Νέας Κίου και απευθύνεται σε 25 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε 25 εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από νομούς της εμβέλειας του ΚΠΕ.

Περισσότερα για το σεμινάριο καθώς και το αντίστοιχο πρόγραμμα θα βρείτε στην σελίδα του ΚΠΕ Νέας Κίου.

Νοέ 22

Εscher

ES2

Η τέχνη του M.C.  Escher

http://www.mcescher.com/

Older posts «

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων