Η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ!

2021 11 30 6.37.10 πμ1

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα 2021 και θα αποχαιρετίσουμε αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά για να υποδεχθούμε γεμάτοι ελπίδες το 2022. Τις τελευταίες αυτές μέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων συνηθίζεται στις τάξεις μας να ασχολούμαστε με δραστηριότητες, βιβλία, τραγούδια και κατασκευές για τα Χριστούγεννα και είναι ιδιαίτερα πλούσιο το χριστουγεννιάτικο υλικό ...Κάναμε μια διαλογή και σας δίνουμε κάποιες δραστηριότητες που πιστεύουμε θα σας αρέσουν ιδιαίτερα

Google Santa Tracker

Περάστε ευχάριστες, μαγικές, χριστουγεννιάτικες στιγμές στα μαθήματα σας με το Google Santa Tracker!

Το Google Santa Tracker είναι ένας ιστότοπος με πολλές χριστουγεννιάτικές δραστηριότητες, αποστολές, παιχνίδια που έχει δημιουργήσει η Google για τους/τις μικρούς/μικρές μας φίλους και φίλες και για όσους/οσες πιστεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ: Google Santa Tracker!

Δείτε εδώ το Tutorial:

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.

Σχετικά με ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ

Γεια σας,Ονομάζομαι Τσαουσίδου Μαίρη.  Υπηρετώ εδώ και 29 έτη  ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11) στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ανατολικής Θεσσαλονίκης.  Ευελπιστώ να δημιουργήσω αλλαγές στον εαυτό μου και στη συνέχεια και στο περιβάλλον μου για το κοινό καλό, μέσα από το θετικό μετασχηματισμό στις σύγχρονες κοινωνίες, ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε όλοι μας πλανητικά.

Είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδιά και ένα σκύλο και 2  γάτους!!!!! Μου αρέσει το θέατρο, τα ταξίδια, η κωπηλασία και το διάβασμα.
Αγαπώ πολύ τα παιδιά και εύχομαι να έχουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων! Καλή αρχή σε όλους!

Αγαπημένο ρητό: «Το να ξεστομίζεις μια λέξη είναι σαν να χτυπάς μια νότα στο πληκτρολόγιο της φαντασίας.
Για όσα δεν μπορείς να μιλήσεις πρέπει να σωπαίνεις.»
Ludwig Wittgenstein


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Εικονική τάξη, Εκπαιδευτικά thinglink, Εργαστήρια δεξιοτήτων, Θεματική 1 :ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ – ΕΥ ΖΗΝ, Θεματική 2 :ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, Παγκόσμια & τοπική Πολιτιστική Κληρονομιά, Παγκόσμιες ημέρες - Αφιερώματα, Παιχνίδια… της σκέψης, Παιχνίδια… της σκέψης, υπηρεσίες για μαθητές, Χριστούγεννα, Ψυχική και Συναισθηματική Υγεία – Πρόληψη. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.