Βιωματική περιήγηση στο Φοινίκι Θεσπρωτίας: Διαδρομές & Αναζητήσεις στα Καλντερίμια της Παράδοσης, 08/05

Απρ 202230

POSTER

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρες 10:00-13:00 στον παραδοσιακό οικισμό του Φοινικίου. Μια περιήγηση εμπειρίας, αισθήσεων και γνώσης, στο πανέμορφο χωριό της Θεσπρωτίας. Η εκδήλωση απευθύνεται σε ενήλικες και διοργανώνεται από το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Λαογραφικό Μουσείο Φοινικίου.

Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου των εν Αθήναις Φοινικιωτών Ηπείρου  «Η Μεταμόρφωσις», του Δήμου Φιλιατών, του Πολιτιστικού Κέντρου Νεότητας Φιλιατών, του Σημειολόγιου Science & Culture Hub, της TERRA SENSITIVE Κοιν.Σ.Επ και του εργαστηρίου καλλιτεχνικών συμπράξεων ArtioLab.

Σε αυτό το μοναδικό event, όπου το χθες συναντά απρόσμενα και γοητευτικά το σήμερα, συμμετέχουν οι: κ.κ. Κατερίνα Φατούρου, μουσικός, Νίκος Κολιούσης, sound artist, Βασίλης Κυβράνογλου, μουσικός, Άρης Μπέζας, μουσικός, Φωτεινή Χριστάκη, ηθοποιός, Loreto Oyarzun εικαστικός, Ιωάννα Μαυρομμάτη, photo artist,  καθώς και πλήθος εθελοντών.

-Οδηγός στη βιωματική περιήγηση θα είναι η κα Έρικα Καραμπίνα, αρχιτέκτων-μηχανικός Δ.Π.Θ.

 

Φόρμα δωρεάν συμμετοχής: https://bit.ly/3kg1HJ7

*Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

*Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

*Για τη μεταφορά των συμμετεχόντων θα διατεθεί δωρεάν μισθωμένο λεωφορείο: αναχώρηση 09:00 από Ηγ/τσα και επιστροφή 13:00 από Φοινίκι. Όσοι επιλεγούν, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω e-mail για τις λεπτομέρειες.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται με την ευγενική χορηγία του  Συλλόγου των εν Αθήναις Φοινικιωτών Ηπείρου  «Η Μεταμόρφωσις», καθώς και της  CTC ELECTRONIC .

 

Επικοινωνία:

Email: simeiologio@gmail.com; mail@nip-mavroud.thesp.sch.gr

Tηλέφωνο: 6986733756, 2665041444

από κάτω από: Εκπαιδευτικά Προγράμματα| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βιωματική περιήγηση στο Φοινίκι Θεσπρωτίας: Διαδρομές & Αναζητήσεις στα Καλντερίμια της Παράδοσης, 08/05    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν στο σπίτι μας!Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων