Let’s do it Greece!

Μάι 20205

Το Let’s do it Greece αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας! Οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές – ως επί το πλείστον νέα παιδιά – που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο. Είναι μια ιδέα που ξεκίνησε έχοντας ως πυξίδα ένα όνειρο και πολύ πάθος… και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί σήμερα η ιδέα μας αυτή έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες εθελοντές και φορείς σε όλη την Ελλάδα, με τους οποίους μας ενώνει ένα ακόμα μεγαλύτερο όνειρο και πολύ περισσότερο πάθος, να ενώσουμε όλη την Ελλάδα μέσα σε 1 μέρα! Μια εθελοντική δράση που γίνεται την ίδια μέρα & την ίδια ώρα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Παρακολουθώντας τις τρέχουσες εξελίξεις και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η φετινή Πανελλαδική Δράση του Let’s do it Greece που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Μαΐου αναβάλλεται, κρατώντας τις δυνάμεις μας για μόλις περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος.

Το σχολείο μας συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο στη  Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της Χώρας και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό!

Αναμένοντας, λοιπόν, την επόμενη δράση του Let’s do it Greece, που θα είμαστε παρόντες, ας θυμηθούμε μέσα από λίγες φωτογραφίες τη δράση μας  Ανανεώνω και ομορφαίνω το σχολικό περιβάλλον που ζω -2019.

Περιγραφή δράσης 2019:

Καθαρισμός και άσπρισμα της πλατείας του Ηρώου για την κατάθεση στεφανιών πλύσιμο και βάψιμο , άσπρισμα τοίχων περίφραξης και αυλής,δημιουργία επιδαπέδιων παιχνιδιών, σκάψιμο παρτεριών-ανθόκηπος,κόψιμο χόρτου σε όλη την έκταση του σχολείου και εξωτερικά αυτής, φύτεμα δέντρων στα πυθάρια, φύτεμα αρωματικών και βολβών, τοποθέτηση προβολέων για τον επαρκή φωτισμό του σχολείου και της αυλής τη νύχτα, ζωγραφική τοίχου ολοήμερου, ανανέωση ζωγραφιών τοίχων,αυτοσχέδιες ξύλινες γλάστρες-πυθάρια, τρίψιμο-βερνίκωμα, τρίψιμο και βερνίκωμα ξύλινων καθισμάτων.

από κάτω από: Τα νέα μας| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Let’s do it Greece!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων