>Ημερίδα ελεύθερου λογισμικού

>Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα διοργανώνει Ημερίδα με θέμα “Έργα ΕΛ/ΛΑΚ: Χρήσιμα για το Δημόσιο Τομέα”. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 στην Αθήνα στο χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στο Αμφιθέατρο “ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΕΡΒΑΣ”. Στόχος της διοργάνωσης είναι η προώθηση έργων ΕΛ/ΛΑΚ που είναι χρήσιμα για το Δημόσιο Τομέα και η διάχυση της γνώσης και των νέων εξελίξεων.

Στην Ημερίδα όπου θα απευθύνει χαιρετισμούς ο Ειδικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Στέφανος Γκρίτζαλης θα γίνουν οι παρουσιάσεις των έργων Ελεύθερου και Ανοικτού Λογισμικού για το Δημόσιο Τομέα, από τον πρόσφατο Διαγωνισμό Ελληνοποίησης της ΕΕΛ/ΛΑΚ. Θα παρουσιαστούν έργα χρήσιμα για την Εκπαίδευση, όπως το OpenSIS για τη διαχείριση μαθητών και το Koha για τη διαχείριση σχολικής βιβλιοθήκης, αλλά και έργα χρήσιμα για τον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα όπως το Open-Realty, το Medical και το OrangeHRM. Τέλος θα υπάρξει συζήτηση με ανθρώπους από το χώρο του Ελεύθερου Λογισμικού και του Δημόσιου Τομέα με θέμα “Αξιοποίηση λύσεων ΕΛ/ΛΑΚ στον Δημόσιο Τομέα”.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην Ημερίδα στο http://go.eellak.gr/profile.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ημερίδα και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα http://conf.ellak.gr/.

Σχετικά με Μαρία Τερζάκη

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Προσωπικό ιστολόγιο: http://makinganoteof/blogspot.com/ (Σημειώνοντας)


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *