RSS Feed for This PostCurrent Article

League of Legends (LoL)

Το παιχνίδι που μου αρέσει να παίζω εγώ και πολλοί άλλοι χρήστες λέγεται League of Legends (LoL).

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταστρέψεις τους εχθρικούς πύργους (towers) και να φτάσεις πιο κοντά στον εχθρικό κρύσταλλο , που όταν τον καταστρέψεις κερδίζεις το παιχνίδι (game). Ο αντίπαλος σου μπορεί να είναι ο υπολογιστής ή ένας άλλος παίκτης από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Συνήθως παίζουμε σε ομάδες των 3 ή 5 παικτών, μπορείς να παίξεις και ένας εναντίον ενός (αλλά δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον έτσι).

Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που ο καθένας έχει τις δικές του κινήσεις. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού παίρνεις δωρεάν “λεφτά”, που σου επιτρέπουν να αγοράσεις στη βάση σου διάφορα αντικείμενα, αλλά μπορείς να πάρεις περισσότερους βαθμούς εξολοθρεύοντας (σκοτώνοντας) τους εχθρούς σου. Με αυτά τα αντικείμενα έχεις πιο πολύ ζωή, περισσότερη δύναμη, πιο πολύ ασπίδα (armor) για να μην πληγώνεσαι αλλά και να επιτίθεσαι πιο εύκολα.

Σε κάθε παιχνίδι (game) που μπαίνεις, στο τέλος του παιχνιδιού, κερδίζεις σπαθάκια (λεφτά), με τα οποία αγοράζεις διάφορους παίκτες και διάφορα αντικείμενα. Με αυτά τα αντικείμενα, όταν ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι, σε βοηθάνε στο να έχεις περισσότερη δύναμη από ότι είχες. Επίσης αν σκοτώσεις δύο παίκτες ταυτόχρονα λέγεται double kill, με τρεις triple, με τέσσερις quadra, με πέντε penta kill. Αν καταφέρεις να κάνεις quadra ή penta kill κερδίζεις στο τέλος του παιχνιδιού τουλάχιστον 260 – 280 μονάδες (λεφτά).

Για μένα είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει μέχρι στιγμής, και δεν μπορώ να σταματήσω να το παίζω.

Trackback URL



  1. 1 Comment(s)

  2.   By ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ on Απρ 10, 2013 | Reply

    Ειμαι και εγω ενας φανατικος του LoL. Προτιμω να παιρνω παικτες οπως Xin Zhao, master Yi , Akali, Darius, Zed. Πιο πολυ παιζω tank, dmg και σπανια ability. Εχω φτασει 30 lvl 2 φορες. Εσυ ποιο lvl εισαι και με τι παικτες παιζεις. Αν θες πες μου επισης το ονομα σου να σου κανω και add!!!

Post a comment

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση