RSS Feed for This PostCurrent Article

Ο ΜΑΧΗΤΗΣ

Πολλοι ανθρωποι στις μερες μας στηριζονται στην μυικη τους δυναμη πιστευοντας οτι ετσι μπορουν να αποκτησουν τα παντα,να καταφερουν τα παντα.Ε  λοιπον δεν ειναι ετσι, υπαρχουν ανθρωποι που εχουν προβληματα ειτε νοητικα ειτε σωματικα  αλλα να ξερετε αυτοι οι ανθρωποι εχουν μια δυναμη που ξεπερνα καθε οριο .Αυτη ειναι η δηναμη της θελησης,αυτη η δηναμη ειναι τα μπρατσα των ατομων αυτων.Γιατι το θεμα ειναι να μαχεσαι στην ζωη οπως κανουν αυτοι οι ανθρωποι καθημερινα υπερβαινοντας τετοιες δυσκολιες και βιωνοντας τετοιες δοκιμασιες που ενας συνηθισμενος ανθρωπος δεν θα μπορουσε να τα βγαλει περα.Εγω αυτους τους ανθρωπους ονομαζω μαχητες γιατι αυτο ειναι και αυτο αξιζουν να ειναι.Ξερετε τι ειναι καποιος να μην εχει για παραδειγμα τα χερια του αλλα να εχει ως ονειρο να παιξει μπασκετ? ΟΧΙ.Ουτε και εγω ξερω αλλα το μονο που γνωριζω ειναι πως αυτος ο ανθρωπος ειναι μαχητης γιατι παρολες τις αντιξοοτητες  θα βαλει στοχο της ζωης του να παιξει μπασκετ , ναι θα πεσει ,θα ματωσει,θα φοβηθει αλλα θα σηκωθει και θα το παλεψει.Αυτοι οι ανθρωποι αξιζουν τον σεβασμο μας και την εκτιμηση μας γιατι αυτοι ειναι οι μαχητες της ζωης και θα πρεπει να αποτελουν παραδειγμα για ολους μας.

Trackback URL



  1. 5 Comment(s)

  2.   By ΓΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ on Μαρ 12, 2013 | Reply

    Μυική δύναμη; Κανείς δεν αποκτά τίποτα με αυτό.
    Αλλά για να μπω κι εγώ στο θέμα, οι παραπάνω αναφερόμενοι άνθρωποι έχουν τα πάντα στη ζωή τους. Ακόμα κι αν νομίζουμε πως τους λείπουν χέρια (όπως είπες), πόδια, πως έχουν νοητικά προβλήματα… Πραγματικά δεν τους λείπει τίποτα. Γιατί, ΝΑΙ, μάχονταν για να “αποκτήσουν” ό,τι τους λείπεται, μάχονται για να τα διατηρήσουν και θα μάχονται για να τα έχουν μια ζωή.

  3.   By ΘΩΔΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ on Μαρ 13, 2013 | Reply

    φιλε σεραφειμαρα την μυικη δυναμη την  αποκτας με την γυμναστικη αλλα πρεπει να εχεις και μυαλο για να την χρησιμοποιησεις ωστσο γυμναστειτε ολοι σας (νους υγηις  εν σωματι υγιη) τι ειπα παλι =)

  4.   By ΣΟΥΡΟΠΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ on Μαρ 21, 2013 | Reply

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟϊΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.

  5.   By ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ on Απρ 10, 2013 | Reply

    Σωστα ολα αυτα που γραφεις αλλα πιστευω οτι μαχητες ειναι αυτοι που καθε μερα προσφερουν βοηθεια σε ανημπορους ανθρωπους, ανθρωπους που η ζωη τους φερηκε με τον χειροτερο τροπο. Η σωματικη και η μυικη δυναμη δεν εχουν καμια σημασια αν δεν ξερεις να εισαι σωστος δικαιος και να αποδιδεις δικαιοσυνη οποτε σου ζητηθει. Για εμενα αυτοι ειναι οι σωστοι ηρως.

  6.   By ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ on Απρ 12, 2013 | Reply

    ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗΤΕΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.

Post a comment

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση