RSS Feed for This PostCurrent Article

AION

To aion είναι ένα παιχνίδι που μου αρέσει πολύ και θα σας πρότεινα να παίξετε.

Είναι online και παίζεις με άτομα από όλη την Ευρώπη. Αυτό το παιχνίδι είναι PvP (Player versus Player) και έχει πολλά ντυσίματα. Το ωραίο είναι ότι συμμετέχεις σε ομάδες παικτών (groups). Λοιπόν μαζεύονται πολλά άτομα και κάνουν group. Το μεγαλύτερο group είναι το aliance, χωράει ακριβώς 24 άτομα.

Μπαίνω στο ζουμί του παιχνιδιού, το παιχνίδι είναι πολεμικό, υπάρχουν 2 φυλές: οι elyos και οι asmodians. Οι elyos είναι οι Άγγελοι και οι asmodians είναι οι Δαίμονες.

Εγώ έχω elyos. Το παιχνίδι έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και είναι δύσκολο, δηλαδή πρέπει να έχεις πολύ καλή πανοπλία για να μην σε σκοτώνουν εύκολα. Επίσης ανταγωνιζόμαστε με τους amodians για τα κάστρα.

Το πιο καλό απ’ όλα είναι ότι οι παίχτες έχουν φτερά και πετάς ανέμελα αλλά σε ορισμένα σημεία, ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας σου (level), παίρνεις πιο όμορφα και πιο λειτουργικά φτερά. Στην αρχή του παιχνιδιού κάνεις τον παίχτη όπως θέλεις εσύ, διαλέγεις αγόρι ή κορίτσι και την κλάση (δυνατότητες) του παίχτη του οποίου θα επιλέξεις.

Οι κλάσεις είναι warriors / mage / priest / scout. Οι warriors μπορούν να γίνουν ή gladiator ή templar. Οι mage είναι οι μάγοι που έχουν την ικανότητα να γίνονται ή sorcer ή spirit master. Οι priest είναι healers που έχουν την ικανότητα να γίνονται ή cleric ή chanter. Τέλος οι scout έχουν την ικανότητα να γίνονται ή assassin ή ranger δηλαδή τοξότες.

Μάλιστα βάζεις το όνομα που θες και ξεκινάς .Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι online που θα σας πρότεινα να παίξετε, αλλά μην κολλήσετε πολύ γιατί έρχονται και οι εξετάσεις.

Trackback URL



  1. 3 Comment(s)

  2.   By ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ on Μαρ 13, 2013 | Reply

    Πραγματικα Θοδωρεριο εχω πορωθει με αυτο το παιχνιδι αλλα με αυτο το αρθρο εχω κολλησει ακομα περισσοτερο.Τρελο αρθρο απο ενα τρελο τρελο παιδιιιιιιιι.Συγχαρητηρια.
     

  3.   By ΖΗΣΗΣ ΗΛΙΑΣ on Μαρ 21, 2013 | Reply

    Φιλε Θοδωρη η περιγραφη που εκανες για το παιχνιδι μου αρεσε και φανταζομαι πως θα ειναι μια καλη εμπειρια και μιια μεγαλη περιπετεια, νομιζω πως με βαζεις σε πειρασμο

  4.   By ΘΩΔΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ on Απρ 16, 2013 | Reply

    ευχαριστω guys σεραφειμ σε αγαπω πολι ρε φιλε και εσενα ηλια και σου συνιστω να το παιξεις!

Post a comment

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση