5η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

Η καρδιά της μουσικής – χορωδιακής Ελλάδας χτυπά στην Καρδίτσα από 22 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2013.

Τεράστια είναι η συμμετοχή των Σχολικών Χορωδιών φέτος στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας που πραγματοποιείται στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του HOTEL THESSALIKON GRAND, προσφέροντας μια μουσική πανδαισία σε όλους τους φίλους της ποιοτικής μουσικής.
Η 5η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών είναι η μεγαλύτερη Χορωδιακή Φεστιβαλική Εκδήλωση που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα, και υλοποιείται στα πλαίσια του 31ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Το Μουσικό Σχολείο συμμετείχε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 08:00 μμ.

Εντυπωσιακή πραγματικά ήταν η εμφάνιση της ευρωπαϊκής χορωδίας του Μουσικού Σχολείο Καρδίτσας. Η χορωδία ερμήνευσε άψογα έργα που ανήκουν στο διεθνώς αναγνωρισμένο χορωδιακό ρεπερτόριο (μουσική από μιούζικαλ, παραδοσιακά τραγούδια ξένων χορών, κ.α.) συνδυάζοντας μουσική και κίνηση και απέσπασε έτσι το χειροκρότημα του ακροατηρίου. Ιδιαίτερη στιγμή για την εμφάνιση της χορωδίας ήταν το εφέ της βροχής, στο οποίο τα μέλη της χορωδίας με κατάλληλες κινήσεις των χεριών και του σώματος μιμούνται τη σταδιακή εξέλιξη μιας καταιγίδας! Τη χορωδία διεύθυνε η κ. Ζωή Αθανασίου και στο πιάνο συνόδευε η κ. Μαρίζα Αργυρίου.

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *