World Cafe με γονείς στο σχολείο….

Ένα ζεστό περιβάλλον περίμενε τους γονείς…

Το απόγευμα μας βρήκε μαζί, εκπαιδευτικούς και γονείς στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας να πίνουμε καφέ και να συλλέγουμε τις πρώτες καταγραφές, σκέψεις και όνειρα που έχουμε για το σχολείο των παιδιών μας.

Πέρα από την αίσθηση χαράς για τη συνεύρεση που διακρίναμε στα πρόσωπα των γονιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, τη ζεστή ατμόσφαιρα που απολαύσαμε όλοι μαζί, νιώθουμε ικανοποίηση γιατί όλοι μας θέλουμε να επαναλάβουμε την προσπάθεια.

(περισσότερα…)

Γειά σας…

…είμαι η Μαρία Πετροπούλου και είμαι εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΠΕ86 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, στην Αθήνα (https://3dimzografou.blogspot.com/) . Όταν ήμουν μικρή αυτό που ήθελα να κάνω όταν μεγαλώσω ήταν να βρίσκομαι πίσω από ένα γραφείο και να “δίνω εντολές”… Τώρα που μεγάλωσα, από το παιδικό μου όνειρο, κράτησα το γραφείο (ω ναι! έχω ένα ολόδικό μου γραφείο, άσχετα εάν δεν το πολυχρησιμοποιώ) και το “να δίνω εντολές”… Υποψιάζομαι ότι κάτι άλλο σκεφτόμουν και όχι να είμαι όρθια και να “δίνω εντολές” στα παιδιά σχετικά με το πώς θα κάνουν την κάθε άσκηση. (περισσότερα…)