Τελετή βράβευσης του 5ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Δημιουργίας – 1η Δεκεμβρίου 2022

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετέχει στην τελετή βράβευσης του 5ου Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού ψηφιακής δημιουργίας που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στην Αίθουσα Πύργου Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

5os ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΣΤΕΡ 6 001

Παρακολουθήστε στον παρακάτω σύνδεσμο ολόκληρη την τελετή βράβευσης του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ψηφιακής Δημιουργίας για την οδική ασφάλεια, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα του πύργου των βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα. Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε στη δράση με ένα μουσικό σύνολο μαθητών και μαθητριών της β’ και γ’ γυμνασίου και παράλληλα βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό με το σποτ “Φοράμε πάντα κράνος”.

Δείτε εδώ τα αποσπάσματα που αφορούν το σχολείο μας από το βίντεο της τελετής βράβευσης του 5ου Διαγωνισμού Ψηφιακής Δημιουργίας του Ι.Ο.ΑΣ. “Πάνος Μυλωνάς” (1-12-2022)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *