Συμμετοχή του Εφηβικού Ψαλτικού Χορού στην ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών – Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

 

Εφηβικός Ψαλτικός Χορός logo1

Ανακοίνωση για Α΄ Χαιρετισμούς 2024

Ο Εφηβικός Ψαλτικός Χορός του Μουσικού Σχολείου Άρτας σε συνεργασία με τη χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, θα ψάλει την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, στις 5:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης, συμμετέχοντας στην ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών.

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός

Παναγιώτης Γιαννούτσος

IMG 1496

Ο Εφηβικός Ψαλτικός Χορός του Μουσικού Σχολείου Άρτας σε συνεργασία με τη χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, έψαλε την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, στις 5:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης, συμμετέχοντας στην ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών.

Ευχαριστούμε τον εφημέριο π. Θεόδωρο Γότση και τον ψάλτη του ναού κ. Μιχάλη Βελεγράκη για την φιλοξενία.

Επίσης ευχαριστούμε τους συναδέλφους καθηγητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, κ. Γιώργο Τσίτσικα, κ. Γρηγόρη Αναγνωστόπουλο, κ. Γιώργο Κόκκινο και π. Στυλιανό Γερασίμου, και όλους/ες τους μαθητές και τις μαθήτριες της σχολής για την συνεργασία.

Ο εφηβικός ψαλτικός χορός του Μουσικού Σχολείου Άρτας θα ψάλει την Παρασκευή 29/3/24 στις 7:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Άνω Πόλη, συμμετέχοντας στην ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών.

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός

Παναγιώτης Γιαννούτσος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *