Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Άρτας στην 20η Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών Νομού Άρτας 18-9-2022

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετέχει με ιδιαίτερη χαρά στην λήξη της 20ης λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών Νομού Άρτας. Η λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 11.00 π.μ. με έναρξη και λήξη στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της πόλης της Άρτας.
aimodotes lampadidromia
Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Art Tv για την 20η Λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών νομού Άρτας που διοργανώθηκε την Κυριακή 18-9-2022 και συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Άρτας.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας συμμετείχε στην 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και υποδέχτηκε τη «Φλόγα της Αγάπης» που πέρασε από την πόλη της Άρτας την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022. Το Μουσικό Σχολείο Άρτας είχε την ιδιαίτερη χαρά να συνδράμει μουσικά σε αυτήν τη γιορτή του εθελοντισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Τα έργα που ακούστηκαν αποτελούν συνθέσεις του Νίκου Καράτσαλου, απόφοιτου του Μουσικού Σχολείου Άρτας και τα ερμήνευσε μια δυναμική ομάδα μαθητών του σχολείου μας πλαισιωμένη από δύο καθηγητές. Τα κομμάτια με τη σειρά που ακούστηκαν στην εκδήλωση είναι τα εξής: “Ένας Ιδανικός Κόσμος”, “Tango σε Λα Ελάσσονα”, “Μάχη με Δύο Κόσμους” και “Μια βόλτα στη Σελήνη”. Το έργο “Μάχη με Δύο Κόσμους” έχει αποσπάσει το 2ο πανελλαδικό βραβείο στον «Μαθητικό Διαγωνισμό Σύνθεσης Μουσικών Σχολείων» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ των Μουσικών Σχολείων «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων » τον Μάιο του 2022.
Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Νάκα Μάρω, πρόεδρο του Δ.Σ. εθελοντών αιμοδοτών Ν. Άρτας, για την υπέροχη συνεργασία καθώς και το Δήμο Αρταίων και τη Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Άρτας για τη συμβολή τους στην προσπάθειά μας.
Ευχόμαστε η εθελοντική αιμοδοσία να λειτουργεί πάντα σαν μια πανανθρώπινη γροθιά για «έναν Ιδανικό Kόσμο» κόντρα σε όλα όσα, δυστυχώς, διαχωρίζουν τους ανθρώπους!
IMG 0302
Συμμετέχοντες μαθητές:
Β’ γυμνασίου :
Γεωργούση Ίριδα, βιολί, φωνή
Γκάνα Εύα, βιολί
Γ’ γυμνασίου :
Βασιλείου Λουίζα, κανονάκι
Καράτσαλου Βασιλική, πιάνο, μπουζούκι
Κουτσούπα Λαμπρινή, βιολί
Κρίκα Ευαγγελία, κιθάρα
Κρίκας Παναγιώτης, κιθάρα
Νάκου Κατερίνα, φλάουτο
Α’ λυκείου : Κοτσαλάρα Βάγια, κιθάρα
Απόφοιτος: Καράτσαλος Νίκος, ακορντεόν, πιάνο
Υπεύθυνοι καθηγητές: Κατσικλής Παναγιώτης, Μιμίκου Δήμητρα
Ευχαριστούμε την απόφοιτη του σχολείου μας Κατερίνα Ζήση για τη φωτογραφική κάλυψη.

Αφήστε μια απάντηση