Συμμετοχή στα φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων Ξάνθης και Καβάλας – Μάιος 2022

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας από 5 ως 8 και από 6 ως 9 Μαΐου θα συμμετέχει σε δύο πολύ σημαντικά Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων. Το πρώτο πραγματοποιείται στην πόλη της Ξάνθης με τίτλο  «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» και φέτος θα έχει θέμα: «Μουσικά Σταυροδρόμια: Όταν το σύγχρονο αγκαλιάζει το παραδοσιακό» και το δεύτερο στην πόλη της Καβάλας με τίτλο: «Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία» με θέμα: «Άγγελμα ελπίδας, λόγου χάριν Μίκης Θεοδωράκης». Τα φεστιβάλ των Μουσικών Σχολείων αποτελούν ένα πολύ σημαντικό θεσμό, που ενισχύει  τους δεσμούς μεταξύ των 51 Μουσικών Σχολείων της χώρας. Το σχολείο μας προσπαθεί πάντα να είναι παρόν σε όλες αυτές τις δράσεις. Καλή επιτυχία στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που θα συμμετέχουν στα δύο αυτά φεστιβάλ!

Ξάνθη 2022

Καβάλα 2022

Δείτε εδώ το πρόγραμμα και την πρόσκληση του φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων: «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» με θέμα: «Μουσικά Σταυροδρόμια: Όταν το σύγχρονο αγκαλιάζει το παραδοσιακό» στο οποίο συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Άρτας από 5 ως 8 Μαΐου 2022.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα και την πρόσκληση του φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων: «Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία» με θέμα: «Άγγελμα ελπίδας, λόγου χάριν Μίκης Θεοδωράκης» στο οποίο συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Άρτας από 6 ως 9 Μαΐου 2022.

Αφήστε μια απάντηση