Εξαιρετικό Ρεσιτάλ Πιάνου του Βαλέρι Ισμαγκίλοβ / Valeriy Ismagilov (Μ. Δευτέρα 18-4-2022

recital4

Μια ξεχωριστή βραδιά με έργα των Frédéric Chopin και Sergei Rachmaninoff από τον σολίστ στο πιάνο Βαλέρι Ισμαγκίλοβ / Valeriy Ismagilov, απολαύσαμε τη Μεγάλη Δευτέρα 18Απριλίου στις 21:00 το βράδυ, στην αίθουσα του Συλλόγου «Σκουφάς» σε διοργάνωση του Μουσικού Σχολείου Άρτας στο πλαίσιο της «Βυζαντινής Εβδομάδας» του Δήμου Αρταίων.

Το απαιτητικό πρόγραμμα του Βαλέρι Ισμαγκίλοβ / Valeriy Ismagilov περιλάμβανε:

Frédéric Chopin Ballade No.3 op.47

Frédéric Chopin Scherzo No.2 op.31

Sergei Rachmaninoff

6 Preludes op. 23

  1. Andante Cantabile
  2. Alla marcia
  3. Andante
  4. Allegro
  5. Allegro vivace
  6. Maestoso

Η ερμηνεία του κου Βαλέρι Ισμαγκίλοβ / Valeriy Ismagilov χάρισε αγαλλίαση στο κοινό που παρακολούθησε ευλαβικά τη μουσική παράσταση και ανταπόδωσε με το θερμό του χειροκρότημα που έφερε τον καλλιτέχνη πίσω στο πιάνο, ενώ είχε ολοκληρώσει το ρεσιτάλ, για να κλείσει τελικά με το Nocturne Op. 27 No. 2 του Chopin.

Τον Δήμο Αρταίων εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κος Νικόλαος Λιόντος που ευχαρίστησε το Μουσικό Σχολείο για τη συνεργασία και τον κο Βαλέρι Ισμαγκίλοβ / Valeriy Ismagilov για την τιμή να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της «Βυζαντινής Εβδομάδας».

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο «Σκουφά» για τη φιλοξενία στην αίθουσα, το φιλόμουσο κοινό που παρακολούθησε το ρεσιτάλ και τον κο Βαλέρι Ισμαγκίλοβ / Valeriy Ismagilov, μόνιμο εκπαιδευτικό του σχολείου μας, για την αξεπέραστη ερμηνεία του, την ευγένειά του, τη σεμνότητά του, τη μουσική του!

Η Διευθύντρια

Ανθούλα Ζιώρη

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Art Tv για το ρεσιτάλ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *