Τελετή βράβευσης του 4ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια – Το Μουσικό Σχολείο Άρτας κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία: «ταινία» με το τραγούδι: «Ο δικός μας ο δρόμος».

Σε ελπιδοφόρο και αισιόδοξο κλίμα με πρωταγωνιστές τους μαθητές, που για μια ακόμα φορά μας δείχνουν το δρόμο, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η τελετή βράβευσης του 4ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια που συνδιοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Τμήμα της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Educational Radiotelevision & Digital Media.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίησή των μαθητών και μαθητριών στο ζήτημα της ασφαλούς μετακίνησής τους μέσω της δημιουργίας πρωτότυπων ψηφιακών έργων. Βασικό θέμα του 4ου Διαγωνισμού ήταν η προώθηση των αιτημάτων της διεθνούς καμπάνιας THIS IS MY STREET – Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΡΟΜΟΣ που το Ινστιτούτο συντονίζει σε Ελλάδα και Κύπρο ως μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA ) FIA Foundation.
Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε στο φιλόξενο Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και είναι διαθέσιμη στο κανάλι του Ινστιτούτου στο YouTube. Η διαδικτυακή προβολή μεταδίδεται με αφορμή την Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων World Day of Remembrance που διεξήχθη την Κυριακή 21η Νοεμβρίου και την έναρξη της νέας Δεκαετίας Δράσης 2021-2030 για την Οδική Ασφάλεια από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών Decade of Action for Road Safety 2021-2030.

 

Δείτε εδώ την τελετή βράβευσης του 4ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια, όπου το Μουσικό Σχολείο Άρτας κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία: «ταινία» με το τραγούδι: «Ο δικός μας ο δρόμος».

Εδώ μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Art Tv για τη τελετή βράβευσης του 4ου Μαθητικού Διαγωνισμού ψηφιακής δημιουργίας για την οδική ασφάλεια με τίτλο «Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη», που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε στην κατηγορία «ταινία» με το πρωτότυπο τραγούδι «Ο δικός μας ο δρόμος» και διακρίθηκε αποσπώντας το τρίτο βραβείο.

Εδώ μπορείτε να δείτε το απόσπασμα από το βίντεο της τελετής βράβευσης που αφορά το Μουσικό Σχολείο Άρτας.

Αφήστε μια απάντηση