Εκπαιδευτική επίσκεψη στην περιοδική έκθεση: «Η Άρτα το 1821. Έμποροι, τεχνίτες, εταιριστές, επαναστάτες»

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Άρτας επισκέφτηκαν σήμερα, Τετάρτη 20-10-2021, την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περιοδική έκθεση με τίτλο: «Η Άρτα το 1821. Έμποροι, τεχνίτες, εταιριστές επαναστάτες», που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας στο χώρο του Κάστρου.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Όλγα Λιόντου, Γιώργος Έξαρχος, Παναγιώτης Γιαννούτσος

Σήμερα, Πέμπτη 21-10-2021, ήταν η σειρά της Γ’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Άρτας να επισκεφτεί την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περιοδική έκθεση με τίτλο: «Η Άρτα το 1821. Έμποροι, τεχνίτες, εταιριστές, επαναστάτες», που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας στο χώρο του Κάστρου.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Κωνσταντινιά Κορλοκώστα, Εύη Συρογιαννούλη, Γιάννης Πλακούτσης
Το πρωί της Παρασκευής 22-10-2021, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ και Β’ τάξης Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Άρτας πραγματοποίησαν την 3η κατά σειρά διδακτική επίσκεψη του σχολείου μας στην περιοδική έκθεση με τίτλο: «Η Άρτα το 1821. Έμποροι, τεχνίτες, εταιριστές, επαναστάτες», που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας στο χώρο του Κάστρου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη φιλοξενία και την ξενάγηση το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας και του Δήμου Αρταίων.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Θάλεια Δημοθεοδώρου, Βάϊος Κατσούλας, Άννα Πρέντζα, και Κωνσταντίνα Τόλη.

Σήμερα, Πέμπτη 04-11-2021, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ τάξης Γυμνασίου και Γ’ τάξης Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Άρτας πραγματοποίησαν την 4η κατά σειρά διδακτική επίσκεψη του σχολείου μας στην περιοδική έκθεση με τίτλο: «Η Άρτα το 1821. Έμποροι, τεχνίτες, εταιριστές, επαναστάτες», που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας στο χώρο του Κάστρου. Με την επίσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επισκέψεων του σχολείου μας σε μια πολύ σημαντική έκθεση που διοργανώθηκε στην πόλη μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη φιλοξενία και την ξενάγηση το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας και του Δήμου Αρταίων.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Γεωργία Τόλη, Νίκη Κολοβού και Άννα Χλωρού
kastro C lyk2
kastro C lyk1
kastro gym1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *