Έναρξη και αγιασμός σχολικού έτους 2021-22, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Σήμερα,  Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, χτύπησε το πρώτο κουδούνι της  σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Άρτας και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού.

Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλωσόρισε η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους μαθητές της Α΄ τάξης του Γυμνασίου, που συνεχίζουν το ταξίδι της γνώσης σε νέα βαθμίδα εκπαίδευσης, καθώς και στους νέους εκπαιδευτικούς μουσικής παιδείας που εντάσσονται από φέτος, ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί,στο προσωπικό του σχολείου.

Τη σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου επισκέφθηκαν ο βουλευτής Άρτας κ. Χρήστος Γκόκας, ο δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Σιαφάκας Χριστόφορος, η διευθύντρια Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Παρασκευή Χαμπηλομάτη, η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστασία Σίμου-Τάσιου, οι οποίοι απηύθυναν  σύντομους  χαιρετισμούς και ευχήθηκαν  καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Τη σημαντική και συμβολική σημερινή πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, η σχολική μας κοινότητα επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και αγωνιστή της ελευθερίας και της δημοκρατίας  Μίκη Θεοδωράκη με ένα μουσικό αφιέρωμα που παρουσίασαν  εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετήςδιανεμήθηκαν στους μαθητές τα βιβλία της σχολικής χρονιάς.

Σας ευχόμαστε καλή, χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά!

Ευχαριστούμε την Ιωάννα Φράγκου, απόφοιτο του Μουσικού Σχολείου Άρτας, για τις υπέροχες φωτογραφίες.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Art Tv για την έναρξη της χρονιάς, τον αγιασμό και το αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη του Μουσικού Σχολείου Άρτας:

Το πρώτο κουδούνι στο Μουσικό Σχολείο Άρτας όπως παρουσιάστηκε στο κανάλι ARTA Web TV του Δήμου Αρταίων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *