17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών – 17-9-2019

Έρχεται η 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την πραγματοποίηση της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Ειδικότερα, η Φλόγα της Αγάπης θα περάσει από την πόλη μας την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, με την έναρξη να πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία του Αγίου Δημητρίου στις 19:00 και ο τερματισμός στην πλατεία Σκουφά.

Η Λαμπαδηδρομία, στην οποία θα συμμετέχουν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Άρτας και ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας, έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και να ηχήσει το μήνυμα της προσφοράς αίματος σε όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα κλείσει με καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν οι KROTAL ARTA και το Μουσικό Σχολείο Άρτας.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Αρταίων

Για κάποιους μαθητές μας μπορεί το σχολείο να τέλειωσε και να είναι τώρα πρωτοετείς φοιτητές στις σχολές της επιλογής τους, αλλά η πρόβα συνεχίζεται!!!
Οι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Άρτας ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στη 17η λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17-9-2019. Ευχαριστούμε τον Επιμελητήριο Άρτας για τη διάθεση της αίθουσας, όπου γίνονται οι πρόβες μας.

Δείτε εδώ μέρος της πρόβας του συνόλου αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Άρτας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *